קציץ פקאן חמוציות וג'ינג'ר
צריך מתאבנים צמחוניים lacto ovo hor d ' ouvre? פקאן חמוציות & ג'ינג'ר כיכר יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 21 מנות. עם 374 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. 45 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם ביצים, ריבת משמש, פקאנים נוספים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: צ'יפס תפוחים וחמוציות עם ציפוי ג' ינג'ר-פקאן, קציץ לימון פקאן, ו בננה פקאן לוף.
הוראות
תנור חום ל 150C / מאוורר 130c / גז
חמאה וכפול קו הבסיס ואת הצדדים של 20 ס " מ מרובע עוגת פח עמוק עם אפיית קלף. לטחון 100 גרם של פקאן במעבד מזון.
חותכים את החמאה ומניחים במחבת גדולה ומבוססת על סוכר, חמוציות, משמשים, גרידת תפוזים ומיץ וברנדי. מביאים לאט לרתיחה, ערבוב עד החמאה נמסה, ואז מבשלים במשך 10 דקות עד פירות שמנמנים ומבריק.
הסר מהחום וקריר במשך 30 דקות.
הכה את הביצים קלות. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ג ' ינג ' ר הקרקע וקינמון. מערבבים את הביצים, אגוזי פקאן טחונים, חצאי פקאן הנותרים, תערובת קמח וג ' ינג ' ר גבישי למחבת, ערבוב עד מעורב היטב.
כף לתוך פח מוכן להחליק את החלק העליון.
אופים עבור 1 hr, ואז להפחית את הטמפרטורה 140C / מאוורר 120c / גז 1 ומבשלים עוד 1-2 שעות, עד העוגה מרגישה מוצקה ושיפוד מוכנס למרכז יוצא נקי. מגניב בדיל במשך 10 דקות, להתברר, ואז להסיר את הנייר ולהשאיר להתקרר לחלוטין על מתלה חוט.
לחמם את הריבה עם 1 כף מים, ולאחר מכן לחץ דרך מסננת לקערה.
שים את העוגה על לוח לצחצח את החלק העליון עם שכבה דקה של ריבה, שומר כמה מאוחר יותר. קל אבק משטח עם סוכר הדובדבן, ואז לגלגל את המרציפן כדי מעט גדול יותר מאשר החלק העליון של העוגה. הרם על העוגה, לחץ על קלות, ולאחר מכן לקצץ כדי לפגוש את הקצוות.
מברשת את הריבה הנותרת על מרציפן, ואז לקשט את צמרות עם פירות יבשים, אגוזים מרכיבים אחרים על פי בחירתך. לעטוף כל עוגה ראשונה אפיית קלף, ואז בנייר כסף. לאחסן את הפח עד 3 שבועות. יכול להיות קפוא עד 2 חודשים.