קציץ קוקוס קינמון
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם קמח, מלח, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: קציץ אגוז קינמון, קציץ קינמון, ו קציץ קינמון.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד קוקוס, סוכר חום וקינמון.
למדוד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח לקערה; לערבב היטב.
בקערת ערבוב, להכות ביצים עד מקציף. הכה בשמן וסוכר. להתמזג שמנת חמוצה.
מוסיף תערובת קמח, ומערבבים עד בשילוב. שים 1/2 של הבלילה בתחתית משומן 9 x 5 x 3 מחבת כיכר אינץ.
מפזרים 1/2 של תערובת הקינמון מעל הבלילה. למעלה עם הבלילה שנותרה על ידי הצבת דבים כאן ושם.
מפזרים תערובת קינמון שנותר מעל.
חותכים דרך הבלילה עם סכין כדי לתת אפקט מתערבל, משובש.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה. לאחר כיכר עומד 10 דקות, להסיר מחבת להתקרר על המדף.