קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קציץ קוקוס קינמון

קציץ קוקוס קינמון
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם קמח, מלח, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: קציץ אגוז קינמון, קציץ קינמון, ו קציץ קינמון.

הוראות

1
בקערה קטנה, מערבבים יחד קוקוס, סוכר חום וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
קוקוסקוקוס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
למדוד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח לקערה; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בקערת ערבוב, להכות ביצים עד מקציף. הכה בשמן וסוכר. להתמזג שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
סוכרסוכר
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
4
מוסיף תערובת קמח, ומערבבים עד בשילוב. שים 1/2 של הבלילה בתחתית משומן 9 x 5 x 3 מחבת כיכר אינץ.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
5
מפזרים 1/2 של תערובת הקינמון מעל הבלילה. למעלה עם הבלילה שנותרה על ידי הצבת דבים כאן ושם.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
6
מפזרים תערובת קינמון שנותר מעל.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
7
חותכים דרך הבלילה עם סכין כדי לתת אפקט מתערבל, משובש.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
8
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה. לאחר כיכר עומד 10 דקות, להסיר מחבת להתקרר על המדף.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת