קציץ קראמבל תפוחים
צריך לקטו אובו קינוח צמחוני? קציץ התפוחים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 359 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חלב, תפוחים, קמח, אגוזי לוז. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 29%. מתכונים דומים: קראמבל תפוחים, קראמבל תפוחים, ו קראמבל תפוחים.
הוראות
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
חמאה וציפוי הבסיס של פח 2 ליטר עם אפיית קלף. להטות את הקמח ותבלינים למעבד מזון ולהוסיף את החמאה. Whizz לעשות פירורים בסדר, ואז לערבב את הסוכר. עצה לתוך קערת ערבוב ומערבבים את הצימוקים, ביצים, תפוחים וחלב.
מערבבים היטב עד שהכל משולב באופן שווה, ואז כף לתוך פח מוכן להחליק את החלק העליון.
כדי להפוך את הציפוי, לשפשף את הקמח, חמאה וסוכר דרך האצבעות שלך כדי להפוך את הקרמבל מחוספס, ואז לערבב את האגוזים.
מפזרים באופן שווה על תערובת העוגה ואופים במשך 50-55 דקות, עד המשרד למגע ושיפוד בסדר מוכנס למרכז יוצא נקי. מגניב בפח במשך 15 דקות, ואז להתברר מגניב על מתלה תיל.