קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

קציצה איטלקית ומרק טורטליני גבינה

קציצה איטלקית ומרק טורטליני גבינה
זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו כרוב, מניית בקר, טורטליני גבינה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק גבינה טורטליני עם נקניק הודו איטלקי וכרוב, קציצה-מרק טורטליני, ו קציצה ומרק טורטליני.

הוראות

1
ממיסים את החמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה; מבשלים את הבצל והשום בחמאה המומסת עד למכרז, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
יוצקים את מלאי הבשר לתוך הסיר; מוסיפים את העגבניות, שעועית ירוקה, גזר, כרוב, תיבול איטלקי, עלה דפנה. מביאים את התערובת לרתיחה. מערבבים את כדורי הבשר ואת tortellini; לחזור לרתיחה ומבשלים עוד 5 דקות. מצקת לתוך קערות העליון כל אחד עם כ 1 כפית גבינת פרמזן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
מלאי בשרמלאי בשר
טורטליניnameטורטליניname
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מצקתמצקת
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.