קציצה איטלקית ומרק טורטליני גבינה
זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו כרוב, מניית בקר, טורטליני גבינה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק גבינה טורטליני עם נקניק הודו איטלקי וכרוב, קציצה-מרק טורטליני, ו קציצה ומרק טורטליני.
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה; מבשלים את הבצל והשום בחמאה המומסת עד למכרז, 5 עד 7 דקות.
יוצקים את מלאי הבשר לתוך הסיר; מוסיפים את העגבניות, שעועית ירוקה, גזר, כרוב, תיבול איטלקי, עלה דפנה. מביאים את התערובת לרתיחה. מערבבים את כדורי הבשר ואת tortellini; לחזור לרתיחה ומבשלים עוד 5 דקות. מצקת לתוך קערות העליון כל אחד עם כ 1 כפית גבינת פרמזן לשרת.