קציצה תת אגרול
אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל כדורי בשר תת אגרול. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 450 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עטיפות אגרול, שמן בוטנים, עלי בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. מתכונים דומים: אגרול בקערה (ארוחת ערב קלה באמצע השבוע!), תבשיל ביצים מקסיקני, ו מאפינס ביצים לארוחת בוקר.
הוראות
לזרוק את כדורי הבשר עם 1/4 כוס רוטב המרינרה
סדר עטיפת אגרול מולך בצורת יהלום.
מברישים את הגבולות עם ביצה מוכה. כף על 2 כפות של המוצרלה למרכז העטיפה, ואז תל עם כדורי בשר (גם על 2 עד 3 כפות) ומעל עם 2 עלי בזיליקום. הקפד להשאיר על 1 אינץ ' בין המילוי לבין הקצוות של העטיפה. מקפלים את סוף העטיפה הקרובה אליך מעל המילוי. מקפלים כל צד מעל, ולאחר מכן בזהירות לגלגל את העטיפה לתוך גליל הדוק, תוחב והידוק כמו שאתה הולך.
חזור עם העטיפות שנותרו עד שכל המילוי משמש למעלה. כפי שאתה הולך, זכור לשמור עטיפות עדיין לא השתמשת, כמו גם אגרול סיים, מכוסה במגבת כדי למנוע מהם להתייבש.
הוסף 4 עד 5 אינץ ' של שמן לסיר כבד תחתית או תנור הולנדי וחום ל 350 מעלות F.
מטגנים את האגרולים בקבוצות, 4 בכל פעם, עד העטיפות זהובות חום, 6 עד 8 דקות.
העברה לתבנית אפייה מרופדת בנייר מגבת.
מגישים עם רוטב המרינרה שנותר לטבילה.