קציצות איטלקיות
קציצות איטלקיות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 332 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר קטוגני דיאטה. אם יש לכם קישורים שהוסרו ממעטפת, ביצה, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה כף ציון של 28%. נסו קציצות איטלקיות, הקציצות האיטלקיות של אמא, ו הקציצות האיטלקיות הטובות ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
בקערה גדולה שלבו את הביצה, פירורי הלחם, גבינת פרמזן מגוררת קראפט, חלב ובצל.
מוסיפים נקניק לתערובת פירורי הלחם ומערבבים היטב.
מעצבים 20 קציצות; מסדרים על תבנית אפייה רדודה.
אופים 20 דקות או עד שקציצות מבושלות (160 מעלות צלזיוס).
מגישים עם הרוטב והספגטי האהובים עליכם.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
ניתן לשלב איטלקית עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הברון ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו גראן סלזיונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
![ברון ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו גראן סלזיונה]()
ברון ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו גראן סלזיונה
# 28 יין בטופ 50 של וינפייר לשנת 2018צבע אדום אודם עז עם אף עדין של אוכמניות ותווי דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים וחריפים. את יין תצוגת מעולה חומצה מבנה, מאוזן היטב, אלגנטי טאנינים. ההשפעה בפה היא קטיפתית ומתמשכת.