קציצות בשר עגל וחזיר עם רוטב פטריות ואטריות ביצים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בשר עגל וקציצות חזיר עם רוטב פטריות ואטריות ביצים. מנה אחת מכילה 1410 קלוריות, 87 גר' של חלבון, ו 101 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, שמנת כבדה, לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו יגרשניצל (קציצות בשר חזיר או עגל ברוטב פטריות), עגל וקציצות חזיר ברוטב גזר, ו קציצות עם רוטב פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
עבור כדורי הבשר: להשרות את הלחם בחלב בקערה קטנה.
שים את בשר החזיר ועגל בקערה גדולה. לסחוט את הנוזל מן הלחם ולרסק אותו לתוך פירורים קטנים בין האצבעות שלך כפי שאתה מוסיף אותו לקערה.
מוסיפים את הפרמזן-רג ' יאנו, שום, ביצים, פטרוזיליה, טפטוף בריא של EVOO וכמה מלח, פלפל ואגוז מוסקט ומערבבים בעדינות לשלב.
שמור קערה של מים חמים על היד לגלגל את כדורי הבשר.
מניחים מדפים תיל מעל 2 גליונות אפייה rimmed.
מגלגלים את תערובת הבשר לתוך כדורי 1 1/2 אינץ', לחות את הידיים לפי הצורך, ומניחים על המדפים (כדורי קציצות 24 לכל מדף).
אופים עד מבושל דרך, 18 עד 20 דקות.
עבור רוטב פטריות: להביא את המניה לרתיחה בסיר קטן.
מוסיפים את הפטריות המיובשות ומבשלים עד רך.
בינתיים, לחמם את החמאה ואת EVOO בסיר מעל בינוני לחום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הפטריות הטריות ומבשלים עד השחמה, 12 עד 15 דקות.
מוסיף את הקורנית, שום בצלצלים. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים, 2 עד 3 דקות יותר.
מוסיפים את הקמח ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה. Deglaze המחבת עם Marsala, ערבוב וגירוד כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת עם כף עץ. קוצצים את הפטריות המשופצות ומוסיפים לרוטב.
יוצקים את רוב המניות, שומר את הכפית האחרונה, כמו חצץ עשוי להתיישב כאן. מערבבים את השמנת ומבשלים עד שהרוטב מתעבה קצת.
תוסיף חצי מהקציצות לרוטב. (שמור את כדורי הבשר הנותרים לארוחה נוספת, כגון פלפלים ממולאים עם כדורי בשר שבורים ואורז.)
מבשלים את האטריות במים רותחים מומלחים עד אל דנטה.
מסננים את האטריות ומחלקים בין הצלחות. למעלה עם רוטב וקציצות בשר, ומקשטים עם פטרוזיליה.
הערה של קוק: קציצות ורוטב יכול להיות מכוסה ומקורר לארוחת איפור מראש. מחממים, מכוסים, מעל חום בינוני בזמן שאתה מבשל את הפסטה.
הוסף מצקת של מי בישול עמילניים לרוטב במידת הצורך דק.