קציצות גבינת שמנת שיבולת שועל
. נסו קציצות סלמון שיבולת שועל, שיבולת שועל דנית גבינת שמנת אוכמניות, ו שיבולת שועל שמנת גבינת חמאה ברים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה, מערבבים את גבינת השמנת, אגוזי מלך, בצל, ביצים, שיבולת שועל ורוטב סויה. טופס לקציצות.
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני, ומבשלים את הקציצות 2 דקות בכל צד, רק עד המשרד.
מניחים את הקציצות בתבנית אפייה.
יוצקים את הקרם של מרק פטריות.
אופים 1 שעה בתנור שחומם מראש.