קציצות הודו ים תיכוניות ופסטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציצות טורקיה הים התיכון פסטן. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 860 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 26 דקות. אם יש לך בצל, קמח, גבינת פטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו קציצות הודו, קציצות הודו עם רוטב פאן, ו קציצות הודו חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו פסטה לפי הוראות החבילות.
בינתיים, מפזרים קציצות עם 3/4 כפית. תיבול יווני. לדלות בקמח.
מבשלים חצי קציצות ב 1 1/2 כף. שמן חם במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה 3 דקות בכל צד או עד שנעשה. חזור על הנוהל עם cutlets הנותרים 1/2 כף. שמן.
הסר ממחבת, שמירה על טפטוף במחבת.
חום שנותר 2 כפות. שמן במחבת עם טפטוף; מוסיפים בצל ונותר 1/4 כפית. תיבול יווני, ו לטחון מעל חום בינוני 2 עד 3 דקות או עד מכרז. מערבבים עגבניות וזיתים, ומבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב.
להסיר מהחום, ולזרוק בפסטה מבושלת חמה עד מעורבב.
העברת תערובת פסטה לקערת הגשה גדולה, ומפזרים חצי גבינת פטה. למעלה עם קציצות שנותרו גבינת פטה.
* ניתן להחליף תיבול איטלקי מיובש.