קציצות הודו מוקפצות ברוטב אבוקדו
צריך תוספת חלב חינם? קציצות הודו מוקפץ עם רוטב אבוקדו יכול להיות מתכון מצוין לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 502 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך עלי בזיליקום, יש אבוקדו, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו קציצות הודו מוקפצות ברוטב מחבת אוכמניות תפוז, קציצות הודו מוקפצות עם אספרגוס ופלפלים אדומים, ו קציצות הודו ברוטב עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את כל החומרים בבלנדר ותהליך עד חלקה; להפריש עד מוכן לשימוש. אם הרוטב הוא עבה מדי, להוסיף קצת יותר מים. (יכול להיות מורכב עד 1 יום קדימה ומאוחסן, מכוסה היטב במקרר עד מוכן לשימוש.)
מערבבים קמח, גרידה, מלח ופלפל בצלחת רדודה או שקית פלסטיק resealable ומערבבים ביסודיות.
מוסיפים חצי קציצות מעיל היטב.
הסר, מתנער עודף קמח, וחזור עם קציצות שנותרו.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה על חום בינוני. כאשר הוא מנצנץ, להוסיף 2 עד 3 קציצות ומבשלים עד השחמה, על 3 דקות בסך הכל.
העברה לצלחת וחזור עם קציצות שנותרו.
כדי לשרת, מניחים את טורקיה על מגש, למעלה עם רוטב, ומקשטים עם כמה פרוסות של אבוקדו ועלי בזיליקום קרועים.