קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות7
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קציצות טונה מטוגנות

קציצות טונה מטוגנות
קציצות טונה מטוגנות הן pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 303 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם בצל, גזר, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. נסו קציצות טונה, קציצות טונה, ו קציצות טונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר קטן של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את גזר קצוץ שורש סלרי ומבשלים על חום גבוה עד רק במכרז, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
3
מסננים ולתת להתקרר תחת מים זורמים; לנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
להעביר את הירקות לצלחת מרופדת מגבות נייר יבש טפיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
ממיסים את החמאה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מוסיפים 2/3 כוס הקמח ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
8
מעבירים את הדבק לקערה חסינת חום גדולה לאט לטאטא את החלב כדי ליצור slurry חלקה. להחזיר את התערובת לסיר ולבשל על חום מתון, ערבוב, עד מבעבע ועבה מאוד, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מוסיפים את הטונה לרוטב הלבן יחד עם גזר, שורש סלרי, מלח ופלפל. לגרד את תערובת קרוקט לתוך קערה בינונית משומנת קלות להכניס למקרר עד צונן ומוצק, לפחות 4 שעות, או רצוי בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
CeleriacCeleriac
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מורחים את 1 1/3 כוסות הקמח הנותרים בקערה רדודה או צלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
שים את הביצים ופירורי לחם ב 2 קערות רדודות או צלחות עוגה. באמצעות 2 כפות, לעצב כפות מעוגלות מעט של תערובת קרוקט לקציצות סגלגלות ושחרר אותם, 3 או 4 בכל פעם, לתוך הקמח. להפוך את קציצות בעדינות מעיל אותם עם קמח, ואז לטבול אותם ביצים מעיל עם פירורי לחם. להחזיר את קציצות הביצים ולאחר מכן את פירורי הלחם כדי לתת להם ציפוי שני אור.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
מעבירים את הקרוקטים המוגמרים לתבנית אפייה מרופדת בנייר שעווה וממשיכים בעיצוב וציפוי שאר הקרוקטים. מכסה רופף עם נייר שעווה ומקרר עד מקורר, לפחות 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
13
חום 1 אינץ ' של שמן צמחי במחבת עמוקה גדולה עד מנצנץ. עבודה בקבוצות, לבשל את croquettes מעל חום גבוה בינוני, עד זהב פריך, מפנה לעתים קרובות, על 2 דקות; להנמיך את החום אם הם חומים מהר מדי. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את croquettes מגבות נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
14
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

ניתן לזווג טונה עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
מרלו מחוז פג ' ו
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה