קציצות טונה מטוגנות
קציצות טונה מטוגנות הן pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 303 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם בצל, גזר, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. נסו קציצות טונה, קציצות טונה, ו קציצות טונה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר קטן של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את גזר קצוץ שורש סלרי ומבשלים על חום גבוה עד רק במכרז, 4 עד 5 דקות.
מסננים ולתת להתקרר תחת מים זורמים; לנקז שוב.
להעביר את הירקות לצלחת מרופדת מגבות נייר יבש טפיחה.
ממיסים את החמאה בסיר גדול.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים 2/3 כוס הקמח ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מעבירים את הדבק לקערה חסינת חום גדולה לאט לטאטא את החלב כדי ליצור slurry חלקה. להחזיר את התערובת לסיר ולבשל על חום מתון, ערבוב, עד מבעבע ועבה מאוד, על 6 דקות.
מוסיפים את הטונה לרוטב הלבן יחד עם גזר, שורש סלרי, מלח ופלפל. לגרד את תערובת קרוקט לתוך קערה בינונית משומנת קלות להכניס למקרר עד צונן ומוצק, לפחות 4 שעות, או רצוי בין לילה.
מורחים את 1 1/3 כוסות הקמח הנותרים בקערה רדודה או צלחת עוגה.
שים את הביצים ופירורי לחם ב 2 קערות רדודות או צלחות עוגה. באמצעות 2 כפות, לעצב כפות מעוגלות מעט של תערובת קרוקט לקציצות סגלגלות ושחרר אותם, 3 או 4 בכל פעם, לתוך הקמח. להפוך את קציצות בעדינות מעיל אותם עם קמח, ואז לטבול אותם ביצים מעיל עם פירורי לחם. להחזיר את קציצות הביצים ולאחר מכן את פירורי הלחם כדי לתת להם ציפוי שני אור.
מעבירים את הקרוקטים המוגמרים לתבנית אפייה מרופדת בנייר שעווה וממשיכים בעיצוב וציפוי שאר הקרוקטים. מכסה רופף עם נייר שעווה ומקרר עד מקורר, לפחות 30 דקות.
חום 1 אינץ ' של שמן צמחי במחבת עמוקה גדולה עד מנצנץ. עבודה בקבוצות, לבשל את croquettes מעל חום גבוה בינוני, עד זהב פריך, מפנה לעתים קרובות, על 2 דקות; להנמיך את החום אם הם חומים מהר מדי. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את croquettes מגבות נייר כדי לנקז.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
ניתן לזווג טונה עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה