קציצות כבש מתובל מרוקאי
גשו לסופר וקנו רוטב לטבילה, גרידת לימון, עלי נענע ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. נסו קציצות טלה מרוקאיות עם harissa & קוסקוס, קציצות כבש בסגנון מרוקאי ברוטב עגבניות, ו המבורגר כבש מתובל מרוקאי (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך רוטב: בקערה קטנה, מערבבים יוגורט עם גרידת לימון, מנטה, שמן זית, מלח ושום. כיסוי וצינה עד מוכן לשרת.
הפוך קציצות: בקערה גדולה, לשלב זנגביל, שום, ראס אל hanout, מלח ופלפל.
מוסיפים כבש ובשר ומערבבים בעדינות רק עד שחולקים תבלינים.
בכפות הידיים, בעדינות לגלגל בשר כדי ליצור 1 1/2-in. כדורים; להגדיר על תבנית אפייה rimmed.
מחממים תנור ל-200, מרפדים תבנית אפייה נוספת עם מגבות נייר, ומניחים אותה וקערת הגשה חסינת חום בתנור כדי להתחמם.
לחמם 12-in. מחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים שמן ומערבלים למעיל. כדורי בשר חומים ב 2 קבוצות מכל הצדדים, פונה לפי הצורך, 10-12 דקות עבור בינוני-נדיר.
מעביר כדורי בשר למחבת נייר towellined.
מעבירים כדורי בשר לקערת הגשה החמה, מקשטים עם ענפי מנטה ומגישים עם רוטב יוגורט.
* לקנות בסופרמרקטים מצוידים היטב.
הפוך קדימה: צורה, לעטוף, כדורי בשר צונן עד 1 יום (המרקם שלהם יהיה קצת רך יותר מאשר אם רק עשה).