קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

קציצות ממולאות מוצרלה

קציצות ממולאות מוצרלה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו קציצות ממולאות מוצרלה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -23 גרם חלבון , 22 גרם שומן ובסך הכל 546 קלוריות . , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 6. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו שיני שום, רוטב לסלט, פסטה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . עם ציון של 46% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו קציצות ממולאות מוצרלה , קציצות ממולאות מוצרלה וקציצות נקניקיות ממולאות מוצרלה .

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את שמונת המרכיבים הראשונים. מפוררים בשר חזיר ובשר על תערובת; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
חותכים מוצרלה לשמונה עשרה 1/2 אינץ'. קוביות. מחלקים את תערובת הבשר ל-18 מנות; מעצבים כל אחד סביב קוביית גבינה.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
במחבת גדולה, מבשלים קציצות בשמן בקבוצות עד שמדחום שהוכנס לבשר מראה 160°; לנקז. בסיר גדול מחממים רוטב מרינרה; מוסיפים קציצות ומחממים.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מגישים על פסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת