קציצות מתוקות וחמוצות
מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 336 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 76 סנט למנה מנות. אם יש לכם פירורי לחם, פלפל, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה מוצק. נסו קציצות חמוצות מתוקות (קציצות מזרחיות וחמוצות מזרחיות), קציצות מתוקות וחמוצות, ו קציצות מתוקות וחמוצות (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים אננס, שומרים 1/2 כוס מיץ (זורקים מיץ שנותר או שומרים לשימוש אחר). הניחו את המיץ והאננס בצד. בקערה גדולה שלבו את הביצה, פירורי הלחם, השום, המלח והפלפל. מפוררים בשר על תערובת ומערבבים היטב. מעצבים 40 קציצות.
במחבת טפלון קציצות חומות בשמן; מסננים.
חותכים פלפלים ירוקים לגושים.
מוסיפים מרק, פלפלים ואננס שמור לקציצות. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 5-7 דקות.
בינתיים, בקערה גדולה, שלבו סוכר ועמילן תירס. מערבבים פנימה את החומץ, רוטב הסויה ומיץ האננס השמור עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים לתערובת הקציצות. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.