קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

קציצות נקניק טורקיה

קציצות נקניק טורקיה
קציצות נקניק טורקיה עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם שמן קנולן, סירופ מייפל אמיתי, תיבול סטייק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי לפודמפ דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 80%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: קציצות נקניק טורקיה, קציצות נקניק טורקיה, ו קציצות נקניק טורקיה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים יחד את ההודו הטחון, תיבול הסטייק, פירורי פתיתי התירס וסירופ המייפל בקערה עד לאיחוד יסודי של התערובת.
מרכיבים שתצטרך
פירורי פתיתי תירספירורי פתיתי תירס
טורטיות קמח, 8 אינץ'טורטיות קמח, 8 אינץ'
הודו טחוןהודו טחון
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים את שמן הקנולה במחבת על אש בינונית-גבוהה, וגורפים כ-1/4 כוס מתערובת ההודו. יוצרים את התערובת לקציצה, ומכניסים למחבת החמה. חזור על הפעולה עם תערובת ההודו שנותרה. מטגנים את הקציצות במחבת עד להשחמה משני הצדדים, 5 עד 8 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר קציצות לרשת קירור לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
5
מניחים את הקציצות לתבנית אפייה בשכבה אחת.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקציצות כבר לא ורודות בפנים ומדחום בשר לקריאה מיידית המוחדר למרכז הקציצה קורא לפחות 160 מעלות פרנהייט (70 מעלות צלזיוס), 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®