קציצות ספגטי והודו עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 549 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -28 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. אם יש לכם גבינת ריקוטה רזה חלקית, עלי בזיליקום, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 96%. הציון הזה נהדר. נסו ספגטי עם קציצות הודו, ספגטי עם קציצות הודו, ו ספגטי עם קציצות הודו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את השום המרוסק ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מוסיפים את העגבניות עם המיץ שלהם, 2 כוסות מים, 1 / 4כוס בזיליקום, קליפת פרמזן, אם משתמשים, ומלח ופלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד להסמכה, בערך 8 דקות. מחק את קליפת הפרמזן, אם משתמשים בו.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 כף סוכר אדום גס
טיפים עגולים לפינה #4
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
קוצצים את הנותרים 1 / 4כוס בזיליקום, ולאחר מכן לערבב עם תרנגול הודו, פטרוזיליה, לחם, ריקוטה, פרמזן, ביצה לבן, שום טחון, 1/2 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם בקערה באמצעות הידיים. יוצרים 4 קציצות גדולות או 12 קטנות; מוסיפים לרוטב ומבשלים, הופכים, עד לבישול, 6 דקות לקציצות קטנות ו -12 דקות לגדולות.