תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל קציצות עוף עם ארטישוק & גזר. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 848 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך לבבות ארטישוק, חלב, עוף טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו קציצות פטה עם צ'ייב יוגורט וגזר, גזר, לבבות ארטישוק ותרד, ו ארטישוק מבושל עם תפוחי אדמה, גזר וכרישה (Anginares Politi) (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את חתיכות תפוחי האדמה בסיר, לכסות אותם לחלוטין עם מים, להוסיף קמצוץ גדול של מלח, ולהגדיר את המחבת על חום בינוני גבוה. לבשל תפוחי אדמה עד במכרז, כ -14 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מסננים ומחזירים את החלקים לסיר החם והריק שהם הורתחו בו. חום נמוך בינוני נמוך לייבש את תפוחי האדמה קצת, להיזהר לא חרוך אותם.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר מהחום ולתת מגניב במקצת.להעביר את חתיכות תפוחי האדמה דרך ricer לתוך קערה גדולה.
מוסיפים עוף טחון, טימין, חלמון ביצה 1, גבינה, חלב ומלח; להתמזג עם הידיים שלך עד רק בשילוב טוב (לא יתר לערבב). התערובת צריכה להיות קצת רטובה ודביקה. מה שעשוי להפוך אותם קצת יותר קשה לעבוד עם אבל עושה עבור מרקם הרבה יותר טוב כאשר cooked.In ברזל יצוק גדול או מחבת לא מקל, לחמם כוס שמן על פני חום בינוני. השתמש כדור גלידה על 1 ½ אינץ ' בקוטר כדי ליצור כדורים, להפיל אותם ישירות לתוך המחבת החמה. קציצות מטגנים, בקבוצות של 6 או 8, פונה לעתים קרובות, עד משחימים היטב כמעט מבושל דרך, על 4 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
הוסף עוד שמן בין קבוצות במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
6
מעבירים למגבות נייר עם כפית מחוררת.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
חום שנותר 2 כפות שמן במחבת צדדית גדולה או סיר כבד על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזיר
8
מוסיפים ארטישוק מפשיר, גזר ושאלוט; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
גב שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספת
9
הוסף ורמוט למחבת deglaze ולתת לו להפחית כמה.
מרכיבים שתצטרך
ורמוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את המרק; מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים במשך 10 דקות. בזהירות להוסיף כדורי בשר ולהמשיך לבשל, בעדינות מפנה כדורי בשר באמצע הדרך, עד ירקות רכים כדורי בשר מבושלים דרך, על 10 minutes.In קערה קטנה, לטאטא יחד מיץ לימון, שאריות חלמון ביצה וקרם; בעדינות לערבב לתוך סיר עם כדורי בשר. להחזיר מרק להתבשל ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות