קציצות פטריות
קציצות פטריות יכולות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 106 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סלרי, לחם כריך, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו קציצות כרישה ופטריות, קציצות עוף, פטריות ותפוחי אדמה, ו קציצות תפוחי אדמה, פטריות וכרישה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד הזהב, כ 4 דקות. להפחית את החום בינוני; להוסיף 1/2 כפית מלח, פלפל לפי הטעם, סלרי ושאלות ומבשלים עד הירקות רכים, על 4 דקות.
מוסיפים 6 כפות קמח, חמאה ואגוז מוסקט ומבשלים, ערבוב, עד הקמח קלוי, 1 עד 2 דקות. לאט לטאטא את המרק לבשל, ערבוב, עד התערובת היא עקביות של רוטב, על 4 דקות. מערבבים לאט את החלב ומבשלים, ערבוב, עד עבה מאוד, 6 עד 10 דקות יותר.
הסר מהחום, להעביר לקערה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים עד המשרד, לפחות 2 שעות.
קו גיליון אפייה עם נייר קלף. דופק את הלחם במעבד מזון כדי להפוך פירורים בסדר; להעביר צלחת רדודה.
שים את שאר 1 1/4 כוסות קמח בצלחת רדודה אחרת; הכה את הביצים בצלחת שלישית. זרוק כפות של תערובת פטריות צונן לתוך הקמח ולזרוק למעיל, ואז לעצב לתוך 1 1/4 אינץ ' ארוך קציצות. לטבול את הביצים, ואז לגלגל את פירורי הלחם ולהעביר את תבנית אפייה מוכן. מכסים בניילון נצמד; מקררים עד חברה, 30 דקות.
חום 1/2 אינץ ' שמן צמחי בסיר עמוק עד מדחום מטגנים עמוק רושם 360 מעלות F. עובד בקבוצות, להוסיף את croquettes ומטגנים עד הזהב, 2 עד 3 דקות לכל צד.
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר; העונה עם מלח.