קציצת הודו נמסה
קציצת טורקיה להמס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 675 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, בצל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד ארוחת שיפון אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם עוגיות ינשוף פעורות עיניים כקינוח. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו קציצת הודו נמסה, פעמיים דקר טורקיה פטי להמס, ו קציצת הודו עם פנים פתוחות נמסה (מתכונים דומים).
הוראות
עבור קציצות טורקיה: בקערה גדולה, לשלב את טורקיה, ריקוטה, מרווה, רוטב סויה, רוטב ווסטרשייר, דיז ' ון ומפזרים קצת מלח ופלפל. מחלקים ל 4 קציצות שוות ולחץ אותם לתוך 1/4-סיבובים דקים אינץ'.
מחממים מחבת ברזל יצוק לחום בינוני-גבוה.
מוסיפים את שמן קנולה וצורבים את הקציצות בצד הראשון עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות. להעיף ולבשל עוד 3 עד 4 דקות עד מבושל דרך.
מניחים פרוסת גבינה שוויצרית על כל פרוסת לחם, ואז המבורגר הודו, ואחריו בערך 1/4 כוס בצל מקורמל.
מניחים את חתיכת הלחם העליונה על ולאחר מכן חמאה בכל צד של הכריך.
מחבת כל צד על חום בינוני עד הזהב, 2 עד 3 דקות בכל צד. אם יש לך קערת מתכת, לכסות את הכריכים כך שהם קיטור קצת והגבינה תימס מהר יותר.
מגישים עם טוב ol 'חרדל צהוב אם אתה רוצה וערימה גדולה של צ' יפס בתנור.
מחממים סיר גדול בעל תחתית כבדה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את החמאה ושמן הזית, נותנים לחמאה מל, טי ואז מוסיפים את הבצל וזורקים למעיל.
מפזרים מלח ופלפל, ולאחר מכן לכסות את הסיר ולהוריד את החום בינוני נמוך.
תן את הזיעה בצל, קיטור ולהתרכך במשך 10 עד 15 דקות. לחשוף את המחבת ולתת את הבצלים לבשל במשך כשעה, לבדוק את הבצל לעתים קרובות ערבוב.
לאחר הבצלים הם קרמל מלא, וצבע זהב עמוק, להוסיף את השרי לגרד את כל חתיכות מהחלק התחתון של המחבת. מערבבים את הקורנית, מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.