קציצת עוף בלסמית מעל סלט תרד עם פטריות, בייקון ורוטב שאלוט חם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל קציצות עוף בלסמי על סלט תרד עם פטריות, בייקון ורוטב שאלוט חם. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 288 גרם חלבון 767 גרם של שומן, וסך הכל 8272 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, פטריות מלית גורמה, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: סלט עוף-תרד עם רוטב בייקון חם, סלט עוף-תרד עם רוטב בייקון חם, ו סלט תרד עם רוטב אגוז בלסמי חם.
הוראות
1
עוף מעיל עם בלסמי, שמן, תיבול ורוזמרין ולהניח בצד. במחבת, להוסיף בייקון קצוץ, לעבוד 2 קבוצות אם הכנת סלט
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
בייקון חום מעל חום בינוני גבוה, ולאחר מכן להעביר את החתיכות צלחת מרופדת מגבת נייר כדי לנקז. שימוש בבייקון במרכז לחתוך יקצץ על טפטוף מחבת שניתז.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשר
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
קוצצים גס עלי תרד ומוסיפים לקערת סלט. למעלה עם פטריות, צנוניות, בצל ירוק. סלט העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לנגב את מחבת הבייקון ולחזור לתנור מפנה חום בחזרה בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
הוסף 1 כף שמן עבור ההלבשה שלך shallots ולהפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
זיתים, חתוכים לרבעים
6
סאטו שאלוט במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
7
הסר שמן בצלצלים מחום.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
זיתים, חתוכים לרבעים
8
בקערה, לשלב חרדל וחומץ בלסמי. זרם 2/3 כוס שמן לאט תוך לטאטא את ההלבשה כדי emulsify זה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מוסיפים בצלצלים חמים וזורקים עם סלט תרד למעייל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
10
מוסיפים בייקון מבושל וזורקים שוב.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מבושל
11
מחממים מחבת nonstick מעל חום גבוה בינוני. מבשלים קציצות עוף, 4 דקות בכל צד, בשכבה אחת. חזה פרוס בזווית על קרש החיתוך שלך פעם הם כולם מחוץ למחבת. ערימת סלט תרד על צלחת/צלחות ארוחת ערב. מעל כל סלט עם 2 חתיכות קציצות עוף פרוסות. עבור חלק בודד בצע את השיטה לעיל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עגבניות שמנת עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: Amy's Chunky Tomato Bisque)
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה