קצת ליקר ביצים ברנדי
המתכון הממותג ליקר ביצים מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון סקוטי. מתכון זה מספק 14 מנות. עם 460 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם ג'לטין, תמצית vanillan, ליקר ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קצת חלמונה, קצת חלמונה, ו עוגת זנגביל ליקר ביצים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 1 כוס ליקר ביצים בסיר בינוני; מפזרים ג ' לטין.
בואו לעמוד 1 דקה. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב בעדינות, עד ג ' לטין מתמוסס לחלוטין. מערבבים ב ליקר ביצים הנותרים, 2 כפות ברנדי, וניל.
הסר מהחום. צמרמורת עד עקביות של ביצה ללא הפסד לבן (כ 15 דקות). מקפלים ב 1 כוס מוקצף ציפוי; צמרמורת עד תערובת מוגדר ברכות.
חותכים עוגת קילו לקוביות; להפריש.
כדי להניח קינוח בקערה זעירה, לארגן מספיק פרוסות תות, לחתוך את הצדדים החוצה,ללכת מסביב לקצה התחתון של קערה של 4 ליטר.
מניחים חצי קוביות עוגה פאונד בקערה; מפזרים 1 כף ברנדי.
מערבבים תותים וריבות שנותרו. כף חצי תערובת תות על עוגה פאונד; העליון עם חצי תערובת ליקר ביצים. למעלה עם העוגה שנותרה, ומפזרים הנותרים 1 כף ברנדי. כפית נשארת תערובת תות על עוגה פאונד; ואז כפית הנותרים תערובת ליקר ביצים על תותים.
מורחים 2 כוסות הנותרים מוקצף ציפוי על קצת. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה.
וריאציה: כדי לשרת את זה קצת במשקפי יין, מרכיבי שכבה כפי המכוונים לקערה זעירה, חלוקת אותם באופן שווה כדי למלא את המשקפיים. או להכין ב trifle קערה לפי ההוראות, ורק תערובת כפית לתוך כוסות יין (שיטה זו לא תהיה די מסודר).
הערה: שתי חבילות 16 אונקיה של תותים שלמים קפואים ניתן להחליף עבור 5 כוסות תותים טריים. פשוט תניח תותים שלמים בתחתית הקערה. (אם חותכים אותם, הם הופכים לרגשניים.