קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

קצת פטל ועשב לימון

קצת פטל ועשב לימון
זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי האוכל האירופי. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך וודקה, סוכר, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 29%, וזה די רע. נסו קצת פטל, קצת פטל, ו קצת פטל עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
ציוד מיוחד: קערת זכוכית קטנה בגודל בינוני
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מכינים סירופ עם המים ו -1 1/2 כוסות מהסוכר על ידי הבאתם לרתיחה בסיר והרתחה למשך 5 דקות. מורידים את התבנית מהאש, מוסיפים את הלימון גראס ונותנים לה להחדיר כחצי שעה.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מסננים את הסירופ לכוס מדידה, שומרים את הסיר עם הלימון גראס לצד 1. מוציאים כ-1/2 עד 3/4 כוס מהסירופ ומכניסים לתבנית עם הפטל. הביאו אותו לרתיחה מתגלגלת ותנו לו להסמיך מעט, מועכים את הפירות ליצירת עקביות דמוית ריבה.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
אליקסיר גאליקסיר ג
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
תנו לו להתקרר מעט ואז טבלו את האצבעות בתערובת הפטל וסדרו אותן בתחתית הקערה שלכם.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את הוודקה וכ - 1/2 כוס מסירופ הלימון גראס, תלוי כמה האצבעות שלך סופגות, ושומרים את השאר.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
אליקסיר גאליקסיר ג
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
מקלות חטיף בשר בטעם פפרונימקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
6
בינתיים, להכנת הרפרפת, מחממים את השמנת הבהירה בתבנית הסירופ עם הלימון גראס עד שהיא כמעט רותחת, מורידים אותה מהאש ונותנים לה להחדיר כ -15 דקות. מסננים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
קרם בהירקרם בהיר
אליקסיר גאליקסיר ג
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מקציפים את החלמונים ואת 1/4 כוס הסוכר הנותרים יחד ויוצקים לתוך השמנת בקערה. ואז מקציפים שוב ומחזירים את הפודינג על האש בתבנית הנקייה. מערבבים עד שהקרם מסמיך ואז שופכים אותו על ספוגי הזוטות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
תן לזה להתקרר.
9
מקציפים את השמנת הכבדה עד שהיא סמיכה אך לא נוקשה, ומכסים את שכבת הרפרפת. השתמשו בכ -1 כוס מסירופ הסוכר שנותר להכנת קרמל על ידי חימוםו בסיר עד שהוא הופך לחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
סם גסם ג
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
10
מזלפים את סירופ הסוכר המקורמל על שכבת השמנת לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

טריפל עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.