קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

קצת פטל ועשב לימון

קצת פטל ועשב לימון
זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי האוכל האירופי. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך וודקה, סוכר, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 29%, וזה די רע. נסו קצת פטל, קצת פטל, ו קצת פטל עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
ציוד מיוחד: קערת זכוכית קטנה בגודל בינוני
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מכינים סירופ עם המים ו -1 1/2 כוסות מהסוכר על ידי הבאתם לרתיחה בסיר והרתחה למשך 5 דקות. מורידים את התבנית מהאש, מוסיפים את הלימון גראס ונותנים לה להחדיר כחצי שעה.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מסננים את הסירופ לכוס מדידה, שומרים את הסיר עם הלימון גראס לצד 1. מוציאים כ-1/2 עד 3/4 כוס מהסירופ ומכניסים לתבנית עם הפטל. הביאו אותו לרתיחה מתגלגלת ותנו לו להסמיך מעט, מועכים את הפירות ליצירת עקביות דמוית ריבה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
אליקסיר גאליקסיר ג
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
תנו לו להתקרר מעט ואז טבלו את האצבעות בתערובת הפטל וסדרו אותן בתחתית הקערה שלכם.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בחנות 2 מיכליםקצפת בחנות 2 מיכלים
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים את הוודקה וכ - 1/2 כוס מסירופ הלימון גראס, תלוי כמה האצבעות שלך סופגות, ושומרים את השאר.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בחנות 2 מיכליםקצפת בחנות 2 מיכלים
אליקסיר גאליקסיר ג
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
מקלות חטיף בשר בטעם פפרונימקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
6
בינתיים, להכנת הרפרפת, מחממים את השמנת הבהירה בתבנית הסירופ עם הלימון גראס עד שהיא כמעט רותחת, מורידים אותה מהאש ונותנים לה להחדיר כ -15 דקות. מסננים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
קרם בהירקרם בהיר
אליקסיר גאליקסיר ג
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מקציפים את החלמונים ואת 1/4 כוס הסוכר הנותרים יחד ויוצקים לתוך השמנת בקערה. ואז מקציפים שוב ומחזירים את הפודינג על האש בתבנית הנקייה. מערבבים עד שהקרם מסמיך ואז שופכים אותו על ספוגי הזוטות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
תן לזה להתקרר.
9
מקציפים את השמנת הכבדה עד שהיא סמיכה אך לא נוקשה, ומכסים את שכבת הרפרפת. השתמשו בכ -1 כוס מסירופ הסוכר שנותר להכנת קרמל על ידי חימוםו בסיר עד שהוא הופך לחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
סם גסם ג
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מזלפים את סירופ הסוכר המקורמל על שכבת השמנת לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

טריפל עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.