קקאו-קפה-צ'ילי מתובל חזיר עם אגס תפוח צ' אטני
קקאו-קפה-צ'ילי מתובל חזיר עם אגס תפוח צ' אטני עשוי להיות רק בצד המנה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 374 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם מיץ תפוזים, צ'ילה תערובת תיבול, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: קקאו-קפה-צ'ילי מתובל חזיר עם אגס תפוח צ' אטני, תפוח-אגס Chutney, ו צ'אטני אגס-אפל.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F. מחממים מראש גריל או מחבת גריל.
מערבבים את תערובת התבלינים צ ' ילה, אבקת קקאו, וקפה יחד בקערה ולשפשף קלות על ירך החזיר. מתבלים את החזיר במלח ופלפל. גריל ירך החזיר במשך 2 דקות בכל צד, או עד השחמה, ולהעביר לתנור עד לטמפרטורה פנימית של 135 מעלות F.
בינתיים, מחממים מחבת סאוט בינונית על חום בינוני גבוה ומוסיפים חמאה למחבת.
מוסיפים את התפוחים והאגסים ומתחילים לערבב מיד. הרעיון הוא לא לבשל את הפרי הרבה מאוד.
מוסיפים את החומץ והסוכר ומערבבים למעיל. לבשל במשך 1 דקה. לטעום את התערובת ומתבלים במלח, ופלפל, לפי הטעם.
דק לחתוך את החזיר ומגישים מעל chutney עם כמות קטנה של פריזי פשוט לבוש עם לסחוט של מיץ תפוזים טרי, רסס של שמן זית, ומלח, ופלפל, לפי הטעם.