קראנצ'אן
אם יש לך קרם כפול, פטל בריטי, קצת סוכר גלגלית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו Cranachan, Cranachan שוקולד, ו יוגורט, תותים + Cranachan (מתכונים דומים).
הוראות
כדי טוסט שיבולת השועל, להפיץ אותו על תבנית אפייה וגריל עד שהוא מריח עשיר ומטורף. זה לא להחשיך במהירות, אז להשתמש חוש הריח שלך כדי להגיד לך מתי זה מטורף מספיק. לקרר את שיבולת השועל.
הפוך פטל טהור על ידי ריסוק חצי הפרי מסננת. להמתיק את זה עם קצת סוכר גלגלית.
להקציף את קרם כפול עד רק להגדיר, ומערבבים בדבש וויסקי, מנסה לא להקציף את השמנת. לטעום את התערובת ולהוסיף יותר משני אם אתה מרגיש את הצורך.
מערבבים את שיבולת השועל ומקציפים קלות עד התערובת היא רק המשרד. שכבות חלופיות של הקרם עם שאר פטל שלם וטהור ב 4 מנות הגשה. אפשר להירגע מעט לפני האוכל.