קרבונייד צלי
אם יש לך בייקון, שמן צמחי, קמח כף נדיב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשזיפים המיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים אפויים עם שזיפים, קינמון וג'ינג'ר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו בישול איטי צלי בלסמי, קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, ו מרמייט קרבונדה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני-נמוך, מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד שהוא הופך את השומן שלו וכמעט הופך פריך.
הסר אותו עם כפית מחוררת לצלחת.
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומבשלים על אש נמוכה עד שהם עמוקים בצבע ומקורמלים, כ -30 דקות.
הסר את הבצל לצלחת, משאיר כמה שיותר שומן בסיר ככל האפשר.
מוסיפים את שמן הירקות ומערבבים אותו עם שומן הבייקון. להעלות את החום גבוה. מתבלים את הבשר בנדיבות במלח ופלפל ובצומח, בקבוצות, עד שמשחימים אותו יפה משני הצדדים.
לאחר הבשר הוא השחמה, להוסיף את המנה הראשונה של בשר בחזרה למחבת יחד עם בצל, גזר ובייקון.
מפזרים את הקמח ומערבבים. מבשלים 1 דקה לפני deglazing המחבת עם הבירה.
מוסיפים את שאר החומרים ומביאים את התערובת לרתיחה. מכסים את הסיר ומכניסים לתנור כדי לצלות עד שהבשר רך, כ -2 שעות.
מוציאים את הסיר מהתנור ומעבירים את הצלי לקערת הגשה.