קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

קרבונייד צלי

קרבונייד צלי
אם יש לך בייקון, שמן צמחי, קמח כף נדיב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשזיפים המיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים אפויים עם שזיפים, קינמון וג'ינג'ר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו בישול איטי צלי בלסמי, קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, ו מרמייט קרבונדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני-נמוך, מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד שהוא הופך את השומן שלו וכמעט הופך פריך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
4
הסר אותו עם כפית מחוררת לצלחת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומבשלים על אש נמוכה עד שהם עמוקים בצבע ומקורמלים, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
6
הסר את הבצל לצלחת, משאיר כמה שיותר שומן בסיר ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
מוסיפים את שמן הירקות ומערבבים אותו עם שומן הבייקון. להעלות את החום גבוה. מתבלים את הבשר בנדיבות במלח ופלפל ובצומח, בקבוצות, עד שמשחימים אותו יפה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
לאחר הבשר הוא השחמה, להוסיף את המנה הראשונה של בשר בחזרה למחבת יחד עם בצל, גזר ובייקון.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
מפזרים את הקמח ומערבבים. מבשלים 1 דקה לפני deglazing המחבת עם הבירה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
מוסיפים את שאר החומרים ומביאים את התערובת לרתיחה. מכסים את הסיר ומכניסים לתנור כדי לצלות עד שהבשר רך, כ -2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
11
מוציאים את הסיר מהתנור ומעבירים את הצלי לקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1.5 ק"ג דה לנגוה דה רז1.5 ק"ג דה לנגוה דה רז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח