קרבונרה טוסקניתname
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Carbonaran טוסקנה. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 890 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, חלמונים, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו Carbonara vegetariana (קרבונרה צמחוני), Ham Carbonara, ו קרבונרהname (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הספגטי אל דנטה (מוצק אבל לא קשה), בסיר גדול של מים מלוחים רותחים על פי הוראות החבילה.
בינתיים, מטגנים את הפנצ 'טה והבצל על אש בינונית-נמוכה במחבת צדדית גדולה וישרה עד שהפנצ' טה פריכה והבצל התרכך. כבה את החימום.
בקערת ערבוב בינונית, לטאטא יחד את החלמונים, שמנת וגבינה מגוררת. כאשר הספגטי מוכן לנקז ולזרוק אותו למחבת עם pancetta ובצל. במהירות לשפוך את תערובת הביצים על הספגטי לזרוק את הכל יחד היטב כדי לשלב. החום שיורית מן המחבת, בצל וספגטי יהיה מספיק כדי לבשל את הביצים ולעשות רוטב שמנת. חום ישיר מן הכיריים יגרום ביצה מבושלת, מקושקשת, בלגן גושי. מתבלים את הספגטי במלח ופלפל ומגישים מיד.
הערה של קוק: אתה יכול גם לעשות את המנה הזאת באמצעות כל צורת פסטה שאתה אוהב. נסה פנה, fusilli, פגזים או cavatappi עבור טוויסט על הקלאסי.