קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

קרבונרה טוסקניתname

קרבונרה טוסקניתname
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Carbonaran טוסקנה. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 890 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, חלמונים, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו Carbonara vegetariana (קרבונרה צמחוני), Ham Carbonara, ו קרבונרהname (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הספגטי אל דנטה (מוצק אבל לא קשה), בסיר גדול של מים מלוחים רותחים על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
בינתיים, מטגנים את הפנצ 'טה והבצל על אש בינונית-נמוכה במחבת צדדית גדולה וישרה עד שהפנצ' טה פריכה והבצל התרכך. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
בקערת ערבוב בינונית, לטאטא יחד את החלמונים, שמנת וגבינה מגוררת. כאשר הספגטי מוכן לנקז ולזרוק אותו למחבת עם pancetta ובצל. במהירות לשפוך את תערובת הביצים על הספגטי לזרוק את הכל יחד היטב כדי לשלב. החום שיורית מן המחבת, בצל וספגטי יהיה מספיק כדי לבשל את הביצים ולעשות רוטב שמנת. חום ישיר מן הכיריים יגרום ביצה מבושלת, מקושקשת, בלגן גושי. מתבלים את הספגטי במלח ופלפל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ספגטיספגטי
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
הערה של קוק: אתה יכול גם לעשות את המנה הזאת באמצעות כל צורת פסטה שאתה אוהב. נסה פנה, fusilli, פגזים או cavatappi עבור טוויסט על הקלאסי.
מרכיבים שתצטרך
CavatappiCavatappi
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
פנה!פנה!