קרבונרה ירוקה Collard
Collard ירוק Carbonara עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 437 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. אם יש לכם גבינת פרמזן טרי-רג'יאנו, בצל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו כרוב ירוק פסטו, להמיס ירוק Collard, ו Collard ירוק מטבל ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
בינתיים, לבשל בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 5 עד 6 דקות או עד פריך; לנקז על מגבות נייר, הזמנת טפטוף במחבת.
בצל מטוגן בטפטופים חמים 4 עד 5 דקות או עד חום זהוב ומכרז.
להוסיף כרוב; סאוט 5 דקות.
לטאטא יחד ביצים, חלמון ביצה, הבא 3 מרכיבים, ו 2 1/2 כוסות גבינה בקערה גדולה.
מסננים פסטה, מזמינים 1/2 כוס מי פסטה, ומיד לשפוך פסטה חמה לתערובת ביצים; לזרוק מעיל. (החום מן הפסטה יהיה חלקית לבשל את הביצים.)
להוסיף תערובת קולר; לזרוק לשלב. מערבבים מספיק מי פסטה כדי להגיע עקביות הרצוי.
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.