קרבונרה פסטה מהירה פילדלפיה
פילדלפיה מהיר פסטה Carbonara עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 100 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, גבינת שמנת מפילדלפיה, אבקת שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו פסטה קרבונרה מהירה, פסטה קרבונרה ~מהיר ופשוט, ו Carbonara מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה לפי הוראות החבילה, השמטת מלח. בינתיים, לבשל ומערבבים בייקון במחבת גדולה עד פריך.
הסר בייקון ממחבת עם כפית מחוררת; לנקז על מגבות נייר. בטל את כל אבל 2 כפות. טפטוף ממחבת.
מוסיפים את שאר החומרים לטפטופים שמורים; מבשלים בחום נמוך 3 עד 5 דקות. או עד גבינת שמנת הוא נמס לחלוטין תערובת מעורבב היטב, ערבוב לעתים קרובות.
מסננים פסטה; מניחים בקערה גדולה.
מוסיפים רוטב גבינת שמנת ובייקון; מערבבים קלות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.