קושימומחה
מוכן ב48 שעות
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרואסונים וכאב שוקולד

קרואסונים וכאב שוקולד
קרואסונים וכאב שוקולד au יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף תוספות. והוא מספק כ 12 מנות . מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. אם יש לך מים, סוכר, ביצה לשטוף: ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 48 שעות. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. נסו קרואסון שוקולד (Pain au Chocolat), Raspberry Pain Au Chocolat (קרואסונים שוקולד פטל), ו PAIN AU CHOCOLAT (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את החלב והמים. הפעל את השמרים על ידי ערבוב אותו לתוך הנוזל ומאפשר לו לשבת 5 דקות. התערובת תקבל קצף.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
מערבבים את הקמח, המלח והסוכר בקערה של מערבל דוכן.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את תערובת השמרים ומערבבים במהירות בינונית עם חיבור הוו לבצק עד שהבצק אלסטי וחלק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
4
מעבירים את הבצק לקערה נקייה, מכסים בניילון נצמד, ומוכיחים אותו במשך 1.5 שעות. הבצק יוכפל בגודלו. באמצע ההגהה, לקפל את הבצק deflate, להתאושש, ולהמשיך לאפשר לו הוכחה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
חותכים את החמאה הקרה לחתיכות 1 אינץ ' ומניחים אותם בין שתי חתיכות של פלסטיק לעטוף עם הרבה overhang. להלום את החמאה שטוחה, לאסוף אותו בחזרה לתוך תלולית, ולדפוק אותו שוב, עד שהוא קר וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2
מגלגלים את החמאה לתוך גיליון מלבני 10x7 אינץ ' בין שתי חתיכות של פלסטיק לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
3
שים את הסדין במקרר.
4
צור את השכבות: על משטח מקומח, לחץ על הבצק לתוך מלבן גדול, לקפל לתוך שלישים, ולאפשר לו הוכחה על הספסל במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
5
מגלגלים את הבצק החוצה לתוך מלבן 21x10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
מניחים את גיליון החמאה במרכז הבצק. מקפלים את דשי הבצק הארוכים מעל כדי לאטום את החמאה. סובב את הבצק 90 מעלות כך שהקו שבו שני הדשים נפגשים יוצר קו אנכי. בזהירות לגלגל את הבצק החוצה לתוך מלבן גדול. מקפלים את הבצק לשלישים כמו מכתב, לעטוף בניילון, ומקררים במשך 30 דקות. חזור על זה עוד פעמיים, ובפעם האחרונה, לעטוף את הבצק בפלסטיק וקריר משוקלל תחת מחבת כבדה לילה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
לעצב את הקרואסונים / פאן au chocolat: בזהירות לרדד את הבצק הצונן כך שהוא ביישן של 1/4 אינץ ' עבה, דואג לא ללחוץ על חמאה פריכה, צונן דרך הבצק.
מרכיבים שתצטרך
קרואסוןקרואסון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
חותכים מלבן שמודד 21x8 אינץ', ואז לעשות סימנים קטנים כל שלושה סנטימטרים לאורך הקצה העליון של הבצק. לעשות את אותו הדבר בתחתית, אבל להתחיל למדוד 1.5 אינץ ' מהקצה, כך הסימנים העליונים והתחתונים אינם בשורה שווה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
9
חותכים קווים אלכסוניים בין הסימנים, ויוצרים משולשים. עבור כל משולש, לחתוך .חריץ אינץ ' 5 בבסיס רחב של המשולש ולהפיץ את הבצק בעדינות בנפרד. התחל לגלגל את הקרואסון משני דשי הבצק שנוצרו על ידי החתך, ולהתגלגל עד לנקודה של המשולש. הנקודה צריכה בסופו תחוב מתחת לקרואסון. להביא את שני הקצוות יחד כדי ליצור צורה סהר. לכאב שוקולד au, מלבנים לחתוך של 3x5 אינץ'. הפוך שתי שורות של שוקולד צ ' יפס על כל מלבן. מקפלים קצה אחד של הבצק על השורה הראשונה של הצ 'יפס, ואז מגלגלים את כיס הבצק והצ' יפס שנוצר על הקו השני בעדינות עם כף היד. המשיכו להתגלגל עד שהקצה השני של הבצק תחוב מתחת לכיסי השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קרואסוןקרואסון
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
10
מניחים בצק בצורת על מגש גיליון קלף מרופד משאיר 3 אינץ ' בכל צד. אפשר לבצק לסיים את ההגהה ב-85 מעלות פרנהייט למשך 45 דקות או עד שהבצק המעוצב הפך קל ואוורירי.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
11
מחממים את התנור ל 450 מעלות. בזהירות לצחצח את הקרואסונים עם שטיפת ביצים, דואג להימנע צחצוח אותו לאורך הצדדים שבו הבצק נחתך.
מרכיבים שתצטרך
קרואסוןקרואסון
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
אופים במשך 20 דקות, מסתובב באמצע, ואז להפחית את החום ל 400 ולהמשיך לאפות במשך 15-20 דקות או עד הקרואסונים הם חום זהוב. אפשר להתקרר 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קרואסוןקרואסון
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן