קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרואסונים טבעוניים תוצרת בית" מהיר"

קרואסונים טבעוניים תוצרת בית
גשו לסופר וקנו כפיות מים, מלח, מרגרינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו קרואסונים מהירים, קרואסונים מהירים וקלים, ו קרואסון פיצה (מהיר וקל) (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הבצק, להתחיל על ידי שילוב כל החומרים היבשים יחד בקערה גדולה עד מופץ היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2
מוסיפים את המים ואת המרגרינה המומסת, ומערבבים היטב כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
3
מערבבים הכל יחד ולשים עד לקבלת בצק חלק נוצר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
4
תן לנוח במקרר במשך 20-30 דקות. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח ולבוש ביד במשך כ 10-15 דקות, עד חלקה וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
5
מניחים בקערה משומנת קלות, מכסים בניילון נצמד, ולתת לנוח במקרר במשך כ -30 דקות.בעוד הבצק מתקרר, אתה יכול להמשיך ולהכין את "החמאה" block.It עוזר להתחיל על ידי חיתוך המרגרינה לתוך גושים גדולים וסידור אותם ממש ליד זה אפילו של מלבן ככל האפשר על גבי silpat או פיסת נייר קלף. כריך המרגרינה בין סילפט אחר או גיליון של נייר קלף, ושימוש מערוך שלך, לחסל אותו להגשה. אתה רוצה לשטח את הבלוק עד 1 ס " מ או כל כך גבוה, ולנסות לשמור על הצדדים אפילו מלבני. אפשר לו להתקרר במקרר במשך 20-30 דקות.לאחר הצטננות כראוי, לגלגל את הבצק החוצה לתוך מלבן על כפול גדול כמו בלוק "חמאה" שלך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
6
מניחים את בלוק" חמאה " במרכז, באלכסון לצדדים (לא במקביל.) לסגור את הבלוק כמו מעטפה, להביא את פינות הבצק פנימה כדי להיפגש במרכז.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
7
מגלגלים את כל העניין בעדינות לעובי של כ 1 ס " מ שוב, ומקפלים את הצדדים הקצרים על ידי שלישים. להחזיר אותו למקרר, כך שהוא יכול להירגע עוד 20 דקות לפני שתמשיך. אל תתפתו לזרז הפעם, כמו החום מהידיים שלך ואת המערוך יגרום לכל המרגרינה להמיס ולרוץ החוצה. זה חיוני כדי לשמור על הבצק הזה קריר ככל האפשר לפני שהוא פוגע בתנור!תהליך הקיפול והעיצוב קשה למדי לתאר במילים, אז אל תדאגו אם אתם קצת מבולבלים. רק תבדוק את התמונות המועילות בוויקי.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
למסיבותלמסיבות
8
איך ג ' ו מאפה אם אתה צריך עזרה חזותית.
9
מרדדים את הבצק לתוך מלבן שוב, לקפל בשלישים כמו קודם. צמרמורת לאותה כמות של זמן, ולאחר מכן לחזור על תהליך זה שוב. צנן את הבצק במשך 20 דקות נוספות לפני העיצוב it.To לעצב את הקרואסונים שלך, לגלגל את הבצק החוצה לתוך מלבן כמו קודם, אבל לחתוך אותו עם סכין חדה מאוד למשולשים שווים. אם אתה רוצה קרואסונים מיני, לחתוך את הבצק במחצית לאורכו הראשון, ולאחר מכן לחתוך את המשולשים שלך.
מרכיבים שתצטרך
קרואסוןקרואסון
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
מגלגלים כל משולש למעלה, החל בצד הרחב ביותר, והמקום כל אחד על סחף טרי או פיסת נייר קלף. לאחר כל הקרואסונים נחתכים מגולגלים, לתת להם לעלות במקום חם במשך כ 75 דקות, עד כמעט הוכפל בגודל.לאחר העלייה, להעביר את קרואסונים לתנור שחומם מראש 415 מעלות. ברגע שהם בבטחה בפנים, להפחית את החום ל 350 מעלות, ולא לפתוח את הדלת שוב עד 15 דקות שחלפו. הם צריכים להיות חום זהוב, אבל אם לא, אופים במשך 5 – 10 דקות נוספות לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קרואסוןקרואסון
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
למסיבותלמסיבות
11
בואו להתקרר לפני שנהנה מפירות העבודה שלך!
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)