קרואסונים טבעוניים תוצרת בית" מהיר"
גשו לסופר וקנו כפיות מים, מלח, מרגרינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו קרואסונים מהירים, קרואסונים מהירים וקלים, ו קרואסון פיצה (מהיר וקל) (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הבצק, להתחיל על ידי שילוב כל החומרים היבשים יחד בקערה גדולה עד מופץ היטב.
מוסיפים את המים ואת המרגרינה המומסת, ומערבבים היטב כדי לשלב.
מערבבים הכל יחד ולשים עד לקבלת בצק חלק נוצר.
תן לנוח במקרר במשך 20-30 דקות. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח ולבוש ביד במשך כ 10-15 דקות, עד חלקה וגמיש.
מניחים בקערה משומנת קלות, מכסים בניילון נצמד, ולתת לנוח במקרר במשך כ -30 דקות.בעוד הבצק מתקרר, אתה יכול להמשיך ולהכין את "החמאה" block.It עוזר להתחיל על ידי חיתוך המרגרינה לתוך גושים גדולים וסידור אותם ממש ליד זה אפילו של מלבן ככל האפשר על גבי silpat או פיסת נייר קלף. כריך המרגרינה בין סילפט אחר או גיליון של נייר קלף, ושימוש מערוך שלך, לחסל אותו להגשה. אתה רוצה לשטח את הבלוק עד 1 ס " מ או כל כך גבוה, ולנסות לשמור על הצדדים אפילו מלבני. אפשר לו להתקרר במקרר במשך 20-30 דקות.לאחר הצטננות כראוי, לגלגל את הבצק החוצה לתוך מלבן על כפול גדול כמו בלוק "חמאה" שלך.
מניחים את בלוק" חמאה " במרכז, באלכסון לצדדים (לא במקביל.) לסגור את הבלוק כמו מעטפה, להביא את פינות הבצק פנימה כדי להיפגש במרכז.
מגלגלים את כל העניין בעדינות לעובי של כ 1 ס " מ שוב, ומקפלים את הצדדים הקצרים על ידי שלישים. להחזיר אותו למקרר, כך שהוא יכול להירגע עוד 20 דקות לפני שתמשיך. אל תתפתו לזרז הפעם, כמו החום מהידיים שלך ואת המערוך יגרום לכל המרגרינה להמיס ולרוץ החוצה. זה חיוני כדי לשמור על הבצק הזה קריר ככל האפשר לפני שהוא פוגע בתנור!תהליך הקיפול והעיצוב קשה למדי לתאר במילים, אז אל תדאגו אם אתם קצת מבולבלים. רק תבדוק את התמונות המועילות בוויקי.
איך ג ' ו מאפה אם אתה צריך עזרה חזותית.
מרדדים את הבצק לתוך מלבן שוב, לקפל בשלישים כמו קודם. צמרמורת לאותה כמות של זמן, ולאחר מכן לחזור על תהליך זה שוב. צנן את הבצק במשך 20 דקות נוספות לפני העיצוב it.To לעצב את הקרואסונים שלך, לגלגל את הבצק החוצה לתוך מלבן כמו קודם, אבל לחתוך אותו עם סכין חדה מאוד למשולשים שווים. אם אתה רוצה קרואסונים מיני, לחתוך את הבצק במחצית לאורכו הראשון, ולאחר מכן לחתוך את המשולשים שלך.
מגלגלים כל משולש למעלה, החל בצד הרחב ביותר, והמקום כל אחד על סחף טרי או פיסת נייר קלף. לאחר כל הקרואסונים נחתכים מגולגלים, לתת להם לעלות במקום חם במשך כ 75 דקות, עד כמעט הוכפל בגודל.לאחר העלייה, להעביר את קרואסונים לתנור שחומם מראש 415 מעלות. ברגע שהם בבטחה בפנים, להפחית את החום ל 350 מעלות, ולא לפתוח את הדלת שוב עד 15 דקות שחלפו. הם צריכים להיות חום זהוב, אבל אם לא, אופים במשך 5 – 10 דקות נוספות לפי הצורך.
בואו להתקרר לפני שנהנה מפירות העבודה שלך!