קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות47
מגזין

קרודו בטן סלמון עם שומר ו Tangerine Gastrique

קרודו בטן סלמון עם שומר ו Tangerine Gastrique
אם יש לך מיץ של 1 מנדרינה קטנה, בטן סלמון kin אלסקה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר מגורען אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תותים-לבנדר Shortcakes כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו קראודו סלמון מרוקאי עם יוגורט, טימין מצופה סלמון עם Blackberry Gastrique, ו Sinigang na סלמון sa Kamias (בטן סלמון במרק חמוץ) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן להגדיר מעל חום בינוני גבוה לשלב את הסוכר ואת שני vinegars. מביאים לרתיחה. מנמיכים את החום למדיום ומוסיפים את בריכות השומר הקצוצות וכמחצית גרידת המנדרינה. המשך בישול עד מופחת על 3/4 כוס. מסננים את הסירופ דרך מסננת רשת דקה לתוך קערה קטנה ולאפשר להתקרר לחלוטין. להשליך מוצקים.בינתיים, לשים את מיץ מנדרינה בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינהמיץ מנדרינה
מנדרינהמנדרינה
שומרשומר
סוכרסוכר
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מסננתמסננת
קערהקערה
2
מוסיפים את סירופ מנדרינה וחומץ מקורר קצת בכל פעם, לחלוטין לשלב כל תוספת עד שיש לך gastrique כי הוא עבה צמיג אבל לא מתקתק. אולי לא תשתמש בכל סירופ המנדרינה והחומץ. מערבבים במחצית הגחמה הנותרת וקמצוץ קטן של מלח. טעם gastrique, התאמת תיבול לפי הצורך. אם זה צריך קצת יותר חומציות, להוסיף כמה שיותר או מעט מיץ לימון לפי הצורך. זה צריך להיות בהיר וטארט עם רמז של מתיקות מנדרינה.השתמש מנדולינה לחתוך את שומר צנון לפרוסות דקות מאוד.באמצעות סכין חדה מאוד (ותנועת חיתוך ארוכה יחידה לכל קטע) חותכים את בטן הסלמון לתוך רבע אינץ ' פרוסות. לקצץ את הסלמון הסרת כל עור לחתוך אותו לחתיכות בגודל ביס.מסדרים את פרוסות הסלמון והצנון בתבנית מתחלפת על פני מגש קר. ערום את פרוסות השומר בצורה אטרקטיבית לצד אחד ולאחר מכן מקשט עם עלי הטרגון וגרידת המנדרינה הנותרת. לסיים עם קצת מלח ים, ולאחר מכן לטפטף חלק gastrique סביב הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
טרגוןטרגון
מיץ לימוןמיץ לימון
תיבולתיבול
מנדרינהמנדרינה
מלחמלח
חומץחומץ
שומרשומר
צנוןצנון
סלמוןסלמון
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.