קרום טארט ללא גלוטן
קרום טארט ללא גלוטן עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 213 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. אם יש לכם קמח טפיוקה, חלמון ביצה, קמח אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: קרום טארט מלוח ללא גלוטן, עוגת אוכמניות פריך עם קרום שיבולת שועל ( ללא גלוטן + טבעוני), ו ללא גלוטן יום שלישי: טארט עגבניות עם פרמזן-רוזמרין קרום.
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים במעבד מזון; דופק מספר פעמים.
מוסיפים חמאה, דופק 10 פעמים או עד חמאה הוא בגודל של אפונה.
שלב חלמון ביצה עם 1 כף מי קרח; להוסיף בצק, ואת הדופק עד הבצק מגיע יחד. (
להוסיף עוד מים, 1 כפית בכל פעם, במידת הצורך.)
מעבירים בצק למשטח עבודה. ללוש 2 פעמים, וליצור דיסק. לעטוף בניילון נצמד, להכניס למקרר 1 שעה.