קרום פיצה מושלם
Perfect Pizza Crust לוקח בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 16 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-8 מנות. בקרום הזה יש 245 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -2 גרם שומן למנה. רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה הים תיכונית הזו. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר תזונה ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם שמרים, מים חמים, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון ספונקולרי של 75% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פאי תפוחים קלאסי עם קרום מושלם , תירס טרי, פיצה עגבניות צלויות ושום כבוש עם קרום קמח תירס , ופיצה ביתית עם קרום דק + פסטו + תפוח אדמה .
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את הסוכר, המלח, 1 כוס קמח לחם ואת הקמח המלא. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה מספיק קמח לחם שנותר כדי ליצור בצק רך (הבצק יהיה דביק).
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
מנקבים בצק למטה; לגלגל לתוך 15 אינץ'. מעגל. משמנים 14 אינץ'. מחבת פיצה ומפזרים קמח תירס.
מעבירים את הבצק לתבנית מוכנה; לבנות מעט קצוות.
אופים ב-425 מעלות במשך 10-15 דקות או עד שהקרום מזהיב והתוספות משחימות קלות ומחוממות.