קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרוסטטה עם ריבת תות

קרוסטטה עם ריבת תות
קרוסטטה עם ריבת תות עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 319 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לכם סוכר, חמאה, מי קרח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו ריבת סנגריה תות שדה מהירה, קראמבל-עקף חמאת בוטנים בריבת תות שדה, ו קרוסטטה תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הקמח, הסוכר, קליפת לימון, במעבד מזון. לאחר מכן להוסיף את החמאה בקוביות, במרווחים. דופק עד התערובת דומה ארוחה גסה, ולאחר מכן להוסיף את המלח. דופק במי הקרח, 1 כף בכל פעם, עד לגושים לחים טופס. לאסוף את הבצק לכדור; להשתטח לתוך דיסק. לעטוף את הבצק פלסטיק לקרר עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מניחים את המתלה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מרדדים את הבצק על משטח מקומח לסיבוב 11 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מעבירים את הבצק על גבי תבנית אפייה כבדה המצופה בפד סיליקון או נייר קלף. מערבבים את מיץ הלימון לתוך השימורים ומפיצים את השימורים על גבי הבצק, ומשאירים גבול 2 אינץ'. מקפלים את גבול הבצק על המילוי כדי ליצור סיבוב 8 אינץ', קפלים באופן רופף וצובט כדי לאטום את כל הסדקים בבצק.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים את הקרוסטטה עד הקרום הוא זהוב, 35 עד 40 דקות. אפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מפזרים את השקדים והאבק עם אבקת הסוכר, אם תרצה. החלק מרית מתכת מתחת לקרום כדי לשחרר את הקרוסטטה מן גיליון האפייה ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט