קרוסטטה תות, ריבס ובננה לוקח בערך שעה ו-40 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 760 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -19 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.5 דולר למנה. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם סוכר חום, קמח מאפים, קינמון טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם ליום האם . רק כמה אנשים אהבו מאוד את הקינוח הזה. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 0% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו קרוסטטה פירות יער אורגנית , קרוסטטה אפרסק וקינוח קומפוט ריבס תותים טריים .
הוראות
1
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סל חצי ליטר מלא תותים בשלים, כ-1 קילו, קלופים וחצויים או לרבעים
2
כדי להכין את הציפוי, מדדו את הקמח, הפולנטה, הסוכר, המלח, אבקת האפייה וזרעי האניס במעבד מזון או במיקסר עם חיבור להנעה. דופקים כמה שניות לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, גרידה טרייה מגוררת
לימון, גרידה טרייה מגוררת
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1 1/2 כוסות קמח מאפה (1/2 פאונד)
1/2 כוסות קמח מאפה
ציוד שתשתמש בו
3/4 כוס פולנטה (1/4 פאונד)
קורט גדול מלח דק
3
מוסיפים את החמאה ומקציפים או מערבבים במהירות בינונית-נמוכה עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק גדול
4
מעבירים את התערובת לקערה ויוצרים גומה במרכז.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס סוכר (3 1/2 אונקיות)
5
יוצקים את הביצה לבאר וזורקים את הביצה והקמח יחד עם האצבעות קלות ויסודיות עד לתערובת אחידה. התערובת לא תיצמד כמו בצק אלא תתגבש אם תילחץ בכף היד. מניחים בצד עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובה
ג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובה
שמן לטיגון, רצוי קנולה
6
להכנת המילוי, מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. הופכים את התערובת לתבנית אפייה רדודה של 2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
הסוכריות של Peachie-o
7
מפזרים את הציפוי על המילוי בשכבה אחידה. אל תלחץ למטה.
8
מניחים את הכלי על נייר אפייה כדי לתפוס את הטפטופים ומכניסים לתנור.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
9
אופים עד שהמיץ מבעבע סביב הציפוי והחלק העליון פריך וזהוב, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי