קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות7
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםאביב
מגזין

קרוסטטה תות שדה, ריבס ובננה

קרוסטטה תות שדה, ריבס ובננה
קרוסטטה תות, ריבס ובננה לוקח בערך שעה ו-40 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 760 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -19 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.5 דולר למנה. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם סוכר חום, קמח מאפים, קינמון טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם ליום האם . רק כמה אנשים אהבו מאוד את הקינוח הזה. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 0% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו קרוסטטה פירות יער אורגנית , קרוסטטה אפרסק וקינוח קומפוט ריבס תותים טריים .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סל חצי ליטר מלא תותים בשלים, כ-1 קילו, קלופים וחצויים או לרבעיםסל חצי ליטר מלא תותים בשלים, כ-1 קילו, קלופים וחצויים או לרבעים
2
כדי להכין את הציפוי, מדדו את הקמח, הפולנטה, הסוכר, המלח, אבקת האפייה וזרעי האניס במעבד מזון או במיקסר עם חיבור להנעה. דופקים כמה שניות לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, גרידה טרייה מגוררת1 לימון, גרידה טרייה מגוררת
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
תפוז, גרידה טרייה מגוררתתפוז, גרידה טרייה מגוררת
1 1/2 כוסות קמח מאפה (1/2 פאונד)1 1/2 כוסות קמח מאפה (1/2 פאונד)
1/2 כוסות קמח מאפה1/2 כוסות קמח מאפה
ציוד שתשתמש בו
3/4 כוס פולנטה (1/4 פאונד)3/4 כוס פולנטה (1/4 פאונד)
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
3
מוסיפים את החמאה ומקציפים או מערבבים במהירות בינונית-נמוכה עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק גדולמלח דק גדול
4
מעבירים את התערובת לקערה ויוצרים גומה במרכז.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס סוכר (3 1/2 אונקיות)1/2 כוס סוכר (3 1/2 אונקיות)
5
יוצקים את הביצה לבאר וזורקים את הביצה והקמח יחד עם האצבעות קלות ויסודיות עד לתערובת אחידה. התערובת לא תיצמד כמו בצק אלא תתגבש אם תילחץ בכף היד. מניחים בצד עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובהג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובה
ג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובהג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
להכנת המילוי, מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. הופכים את התערובת לתבנית אפייה רדודה של 2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
7
מפזרים את הציפוי על המילוי בשכבה אחידה. אל תלחץ למטה.
8
מניחים את הכלי על נייר אפייה כדי לתפוס את הטפטופים ומכניסים לתנור.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
אופים עד שהמיץ מבעבע סביב הציפוי והחלק העליון פריך וזהוב, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מגישים חם עם ג'לאטו, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לאטוג ' לאטו