קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרוסטטה תפוחים עם ג'ינג'ר מגובש

קרוסטטה תפוחים עם ג'ינג'ר מגובש
צריך קינוח צמחוני? קרוסטטה תפוחים עם ג'ינג'ר גבישי יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, מיץ לימון, מי קרח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פאי תפוחים עם קרום ג'ינג'ר מגובש, תפוח פריך עם ג'ינג'ר מגובש, ו תפוח Crockpot & רוטב חמוציות עם ג'ינג'ר כתום וגבישי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד; מערבבים 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
להוסיף חמאה; באמצעות / כיבוי פונה, לחתוך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
3
הוסף 3 כפות מי קרח. באמצעות הפעלה / כיבוי, להתמזג עד טופס גושים לחים, הוספת מים נוספים על ידי כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף פלסטיק; צמרמורת לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 218°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים תפוחים, 3 כפות סוכר, ג ' ינג ' ר גבישי, ומיץ לימון בקערה גדולה; לזרוק בעדינות כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מרדדים בצק על גיליון גדול של נייר קלף עד 14 אינץ ' עגול.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4
העברת קלף עם בצק לתבנית אפייה גדולה. מסדרים 3/4 של תערובת תפוח במרכז הבצק, עולה רק מעט, ויוצרים מעגל בקוטר 8 אינץ 'ומשאיר גבול רגיל 3 אינץ'. חופפים הנותרים פרוסות תפוח במעגלים קונצנטריים על גבי שכבת אפל. מקפלים קצה רגיל של קרום על תפוחים, משאיר תפוחים חשופים במרכז. בעדינות לקפל ולצבוט קצה הבצק כדי לאטום כל סדקים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מפזרים תפוחים עם 1 כף סוכר, ואז נקודה תפוחים עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
6
מברשת קרום עם חלב ומפזרים הנותרים 1 כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
7
אופים קרוסטטה עד הקרום הוא חום זהוב ותפוחים רכים, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מברשת תפוחים עם שימורי משמש חמים. מגניב על תבנית אפייה 15 דקות. תחליק סכין ארוכה מתחת לקרוסטטה כדי להשתחרר. (ניתן לעשות 4 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
בואו לעמוד על גיליון בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש ב 425°f תנור 5 דקות לפני ההגשה.)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מגישים חם עם גלידת וניל או מוקצף מוקצף, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקתקצפת ממותקת
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים