צריך קינוח צמחוני? קרוסטטה תפוחים עם ג'ינג'ר גבישי יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, מיץ לימון, מי קרח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פאי תפוחים עם קרום ג'ינג'ר מגובש, תפוח פריך עם ג'ינג'ר מגובש, ו תפוח Crockpot & רוטב חמוציות עם ג'ינג'ר כתום וגבישי (מתכונים דומים).
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
להוסיף חמאה; באמצעות / כיבוי פונה, לחתוך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
3
הוסף 3 כפות מי קרח. באמצעות הפעלה / כיבוי, להתמזג עד טופס גושים לחים, הוספת מים נוספים על ידי כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף פלסטיק; צמרמורת לפחות 1 שעה עד 1 יום.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4
העברת קלף עם בצק לתבנית אפייה גדולה. מסדרים 3/4 של תערובת תפוח במרכז הבצק, עולה רק מעט, ויוצרים מעגל בקוטר 8 אינץ 'ומשאיר גבול רגיל 3 אינץ'. חופפים הנותרים פרוסות תפוח במעגלים קונצנטריים על גבי שכבת אפל. מקפלים קצה רגיל של קרום על תפוחים, משאיר תפוחים חשופים במרכז. בעדינות לקפל ולצבוט קצה הבצק כדי לאטום כל סדקים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
5
מפזרים תפוחים עם 1 כף סוכר, ואז נקודה תפוחים עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלי
6
מברשת קרום עם חלב ומפזרים הנותרים 1 כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
7
אופים קרוסטטה עד הקרום הוא חום זהוב ותפוחים רכים, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מברשת תפוחים עם שימורי משמש חמים. מגניב על תבנית אפייה 15 דקות. תחליק סכין ארוכה מתחת לקרוסטטה כדי להשתחרר. (ניתן לעשות 4 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמש
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
רול פירות צהוב אחד
10
בואו לעמוד על גיליון בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש ב 425°f תנור 5 דקות לפני ההגשה.)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מגישים חם עם גלידת וניל או מוקצף מוקצף, לפי הצורך.