קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות36
ציון בריאות8
מגזין

קרוסטיני בשר חזיר מתובל

קרוסטיני בשר חזיר מתובל
המתכון מתובל חזיר Tenderloin Crostini יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 10 דקות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. מתאים ל-36 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פלפל שום, גבינה, עלי אזובית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חזיר מתובל Tenderloin Crostini, בשר חזיר פילה קרוסטיני, ו בשר חזיר Tenderloin Crostini עם כרוב אדום מתוק חמוץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים מלח מתובל, פלפל שום, מיורן ומרווה בקערה קטנה. לשפשף תערובת על חזיר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
מרז ' ורםמרז ' ורם
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים חזיר במחבת צלייה רדודה. הכנס מדחום בשר כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
אופים חשפו 20 עד 25 דקות או עד מדחום קורא 68°. לכסות חזיר עם רדיד אלומיניום ולתת לעמוד 10 עד 15 דקות עד מדחום קורא160.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
בינתיים, להפחית את טמפרטורת התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מניחים פרוסות לחם במחבת רול ג 'לי ungreased, 15 1/2x10 1/2x1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים על 5 דקות או עד קריספ; מגניב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
חותכים חזיר חם לפרוסות דקות מאוד (או חזיר מגניב אם תרצה).
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
9
מורחים כל פרוסת לחם עם כ 1/4 כפית חרדל. למעלה כל אחד עם פרוסה דקה של חזיר, 1 כפית צ ' אטני, על 1/2 כפית גבינה ועלי אזובית.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אלמה דה לוס אנדס Reserva Malbec. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
Alma de Los Andes Reserva Malbec
Alma de Los Andes Reserva Malbec
ענבים נבחרים מעמק Agrelo ו-Uco מטופלים בשריה ארוכה ו-12 חודשים של טיפול באלון כדי לייצר את המלבק הטעים, הפירותי העוצמתי הזה, הכולל הערות של אוכמניות ובויזנברי עם מגע של מינרליות.