קרוסטיני גבינת בלו עם סירופ סאנסר וחסה פלפלית
זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון של 31%, המנה הזו לא כל כך מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: קרוסטיני גבינת בלו וסלט פירות סתיו קלוי, קרוסטיני עם גבינת עיזים, עגבניות צלויות איטיות וסירופ בלסמי, ו עטיפת חסה מעדנייה (לייט-בלו).
הוראות
מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.
הכניסו תבנית או אבן פיצה לתנור כדי לחמם גם אותה.
שלב את הסנסר, הדבש ומיץ הלימון בסיר והניח על אש בינונית-נמוכה. מבשלים בעדינות, מסתחררים את הסיר מסביב, עד שהיין סירופי ומצפים את גב הכף, בערך 15 עד 20 דקות.
חמאה משני צידי כל פרוסת לחם. שים נתח נחמד של גבינת בלו על גבי פרוסות הבגט וסדר אותם על תבנית הסדין החמה או האבן.
אופים 5 דקות עד שהגבינה נמסה והלחם קלוי.
מכניסים את החסה לקערת ערבוב וזורקים עם שמן הזית, המלח והפלפל. עורמים את הירוקים על מגש הגשה עם קרוסטיני גבינת בלו סביבו.
מזלפים את סירופ היין מעל הקרוסטיני והירקות ומפזרים את אגוזי המלך.
יין מומלץ: יין מבעבע, קיאנטיname, ורדיקיו., ורוד נוצץ, Trebbiano
קרוסטיני בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע, קיאנטי וורדיצ ' יו. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא רוינארט ברוט רוז פאסלין (חצי בקבוק). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 56 דולר.
![רונארט ברוט רוז (חצי בקבוק)]()
רונארט ברוט רוז (חצי בקבוק)
* היה שינוי אריזה על היין הזה. התווית בתמונה עשויה שלא להיות התווית שהתקבלה.* את יין הוא מבריק כתום-צהוב עלה כותרת צבע עם מאוד בסדר, פזרני ומתמשך מוס. האף מאופיין בגרגרים אדומים קטנים, בעיקר דומדמניות. על החיך היין הוא נמרץ ומאוזן היטב. יין משובח, טרי ופירותי עם טאנינים משולבים היטב ורמז לתבלינים בגימור הארוך.רונארט רוזפסלי מיוצר מתערובת של 55% פינו נואר ו -45% שרדונה ממיטב הבצירים האחרונים. כל הפירות הם מכרמים של פרמיירס קרוס. ענבים מכרמי האחוזה בסילרי ובברימונט (בית אבותיהם של משפחת רונארט) מצטרפים לענבים שנבחרו בקפידה מכרמי ראש הממשלה האחרים קרוס בקסטטה דה בלאנס ובמונטיין דה ריימס. הענבים לרואנארט נבחרים סל אחר סל במקור, ומשתמשים רק בפרמיירים הטובים ביותר.