קרוסטיני זית ירוק ואגוז
ירוק זית אגוז קרוסטיני יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 97 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. מתכון פסקטרי זה משרת 16 . 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמו הר ד ' אובר, והוא נעשה בערך 45 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת עיזים, באגט, פיצ'ולין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 28%, המנה הזו לא כל כך מצטיינת. מתכונים דומים: קרוסטיני עם עדשים וסלט זיתים ירוק, קרוסטיני ירוק זית וגבינת עיזים, ו צ'ילה-מולים מאודים עם קרוסטיני זית ירוק.
הוראות
מורחים את אגוזי המלך בצלחת פאי ואופים כ -10 דקות, או עד להשחמה קלה.
בואו להתקרר, ואז קוצצים דק.
בקערה בינונית מערבבים את הזיתים, אגוזי המלך, שמן הזית, האנשובי והשום.
מורחים כל פרוסת בגט קלוי עם 2 כפיות מגבינת העיזים ומעליהם 1 כף מתערובת הזיתים. מסדרים את הקרוסטיני על מגש ומגישים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר.
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלאביות, בריקים צרפתיים וטונאו של שימוש שני.
12 months between stainless steel, Slavonian oak casks, French barriques and tonneaux of second use.