קרוק מסייה
המתכון לקרוק מסייה יכול להיות מוכן בכ-30 דקות . מנה אחת מכילה 645 קלוריות , 40 גרם חלבון ו -40 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-8 מנות . אם יש לכם פלפל, חלב, לחם סנדוויץ' ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. 69 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. הוא מתאים היטב כמנה עיקרית. עם ציון כפית של 74% , המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו קרוק-מדאם עם אספרגוס .
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור מראש ל-400 מעלות פרנהייט.
ממיסים את החמאה על אש נמוכה בסיר קטן ומוסיפים את הקמח בבת אחת, תוך ערבוב עם כף עץ במשך 2 דקות. יוצקים לאט את החלב החם לתערובת קמח החמאה ומבשלים תוך כדי טריפה מתמדת עד שהרוטב מסמיך. מהאש מוסיפים את המלח, הפלפל, אגוז המוסקט, 1/2 כוס גרוייר מגוררת ופרמזן ומניחים בצד.
כדי לקלות את הלחם, הניחו את הפרוסות על 2 תבניות אפייה ואפו במשך 5 דקות. הפכו כל פרוסה ואפו עוד 2 דקות, עד שהלחם קלוי.
מרחו קלות חצי מהלחמים הקלויים בחרדל, הוסיפו פרוסת חזיר לכל אחד מהם ופיזרו חצי מכמות הגרוייר הנותרת. מעליהם פרוסת לחם קלוי נוספת. מרחו את החלק העליון ברוטב גבינה, פזרו את כמות הגרוייר הנותרת ואפו את הכריכים במשך 5 דקות. הפעילו את הגריל וצלו במשך 3 עד 5 דקות, או עד שהציפוי מבעבע ומשחים קלות.