קרוקט תפוחי אדמה
קרוקט תפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 500 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו ביצים, קמח עוגה, בשר חזיר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון 73%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: קרוקט תפוחי אדמה, קרוקט תפוחי אדמה, ו קרוקט תפוחי אדמה.
הוראות
בסיר בעומק 6 אינץ 'מחממים 4 עד 6 אינץ' שמן ל -375 מעלות צלזיוס.
מכניסים את תפוחי האדמה המבושלים והמקוררים דרך טחנת מזון לקערה גדולה. מערבבים פנימה 4 מהביצים, החזיר והגבינה ומשלבים. מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים קמח על צלחת גדולה ואת פירורי הלחם על צלחת גדולה אחרת.
הקציפו את 2 הביצים הנותרות עם החלב ושפכו את התערובת הזו לצלחת גדולה אחרת.
החל מכדור תערובת תפוחי אדמה בגודל ביצה, צרו את הקרוקטים שלכם בעזרת הידיים (זה עוזר לכסות את הידיים בחלק מהקמח כדי להימנע מהדבקה רבה). הם צריכים להיראות כמו צילינדרים שמנים. מחפרים את הקרוקט בקמח, אחר כך את תערובת הביצים, ולבסוף את פירורי הלחם. ממשיכים עד לסיום כל תערובת תפוחי האדמה.
מניחים בזהירות 5 קרוקטים בשמן החם ומטגנים עד להזהבה עמוקה, כ -4 דקות.
מוציאים ומסננים על מגבות נייר. ממשיכים עד שכל הקרוקטים מטוגנים.