קרוקטים של עוף-חזיר
קרוקט עוף-שינקן עשוי להיות בדיוק המתאבנים שאתה מחפש. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 9 גרם חלבון , 19 גרם שומן ובסך הכל 245 קלוריות . תמורת 46 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-20 מנות. אם יש לכם קמח, מלח ופלפל כשר, חזה עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-10 דקות . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 19% . הציון הזה גרוע למדי. נסו קרוקט בשר חזיר , קרוקט חזיר ואורז , וקרוקי כרובית ושינקין (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הבשר חזיר ו-1/2 כוס חלב בקערה קטנה; לקרר 1 שעה. בינתיים ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים את השאלוט, הסלרי, השום, ענף התימין, הקאיין ו-1/2 כפית כל מלח ופלפל שחור. מבשלים, תוך ערבוב, עד שהירקות רכים, כ-5 דקות; לזרוק את הטימין.
מוסיפים את הקמח ומבשלים תוך טריפה, דקה.
להקציף פנימה את 1 כוס החלב הנותרת; מבשלים, תוך טריפה, עד לקבלת תערובת סמיכה, 2 דקות.
מעבירים לקערה ומכניסים למקרר לקירור, כשעה.
מעבירים את התערובת הצוננת למעבד מזון ומקציפים עד לכמעט חלקה.
מוסיפים את העוף ו-1/2 כפית מלח; דופקים עד שהבשר נטחן דק.
מסננים את הבשר ומוסיפים למעבד המזון יחד עם הפטרוזיליה; דופק עד לאיחוד.
מברישים תבנית עם שמן צמחי. בעזרת ידיים משומנות קלות, מעצבים את תערובת העוף כעשרים קרוקטים בגודל 2 עד 3 אינץ'.
מעבירים לתבנית ומקררים 30 דקות.
מורחים את פירורי הלחם בכלי רדוד; להקציף את הביצים בכלי אחר. טובלים את הקרוקטים בביצים, ואז מצפים בפירורי הלחם; להחזיר לתבנית האפייה. מכסים ומצננים עד שמוכנים לטיגון.
מחממים 2 סנטימטרים של שמן צמחי בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה עד שמדחום לטיגון עמוק רושם 350 מעלות F. עובדים בקבוצות, מטגנים את הקרוקט עד להשחמה, כ-4 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם חרדל דבש.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV ONEHOPE Brut. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-20 דולר.
![NV ONEHOPE ברוט]()
NV ONEHOPE ברוט
ONEHOPE קליפורניה ברוט שמפניה מבעבע יין בצבע בהיר ומציג ניחוחות של תפוח ירוק טרי ונקטרינה עם רמז של לחם אפוי טרי. פרי טרי פריך ומסקרן שמזכיר אפרסק עסיסי, פירות יער מתוקים ואגס נשארים על הצלחת, ומסיימים עם בועות שמנת ומרעננות. ניתן לשלב את היין המבעבע ברוט זה עם מתאבנים, פירות ים, סושי כמו גם מגוון רחב של קינוחים וגבינות.