קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות20
ציון בריאות3
מגזין

קרוקטים של עוף-חזיר

קרוקטים של עוף-חזיר
קרוקט עוף-שינקן עשוי להיות בדיוק המתאבנים שאתה מחפש. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 9 גרם חלבון , 19 גרם שומן ובסך הכל 245 קלוריות . תמורת 46 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-20 מנות. אם יש לכם קמח, מלח ופלפל כשר, חזה עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-10 דקות . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 19% . הציון הזה גרוע למדי. נסו קרוקט בשר חזיר , קרוקט חזיר ואורז , וקרוקי כרובית ושינקין (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הבשר חזיר ו-1/2 כוס חלב בקערה קטנה; לקרר 1 שעה. בינתיים ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את השאלוט, הסלרי, השום, ענף התימין, הקאיין ו-1/2 כפית כל מלח ופלפל שחור. מבשלים, תוך ערבוב, עד שהירקות רכים, כ-5 דקות; לזרוק את הטימין.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
מוסיפים את הקמח ומבשלים תוך טריפה, דקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
להקציף פנימה את 1 כוס החלב הנותרת; מבשלים, תוך טריפה, עד לקבלת תערובת סמיכה, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מעבירים לקערה ומכניסים למקרר לקירור, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מעבירים את התערובת הצוננת למעבד מזון ומקציפים עד לכמעט חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
מוסיפים את העוף ו-1/2 כפית מלח; דופקים עד שהבשר נטחן דק.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מסננים את הבשר ומוסיפים למעבד המזון יחד עם הפטרוזיליה; דופק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
9
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מברישים תבנית עם שמן צמחי. בעזרת ידיים משומנות קלות, מעצבים את תערובת העוף כעשרים קרוקטים בגודל 2 עד 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
11
מעבירים לתבנית ומקררים 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
12
מורחים את פירורי הלחם בכלי רדוד; להקציף את הביצים בכלי אחר. טובלים את הקרוקטים בביצים, ואז מצפים בפירורי הלחם; להחזיר לתבנית האפייה. מכסים ומצננים עד שמוכנים לטיגון.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
13
מחממים 2 סנטימטרים של שמן צמחי בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה עד שמדחום לטיגון עמוק רושם 350 מעלות F. עובדים בקבוצות, מטגנים את הקרוקט עד להשחמה, כ-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
14
מסננים על נייר סופג.
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
15
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם חרדל דבש.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דבשחרדל דבש
16
צילום של קון פולוס

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV ONEHOPE Brut. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-20 דולר.
NV ONEHOPE ברוט
NV ONEHOPE ברוט
ONEHOPE קליפורניה ברוט שמפניה מבעבע יין בצבע בהיר ומציג ניחוחות של תפוח ירוק טרי ונקטרינה עם רמז של לחם אפוי טרי. פרי טרי פריך ומסקרן שמזכיר אפרסק עסיסי, פירות יער מתוקים ואגס נשארים על הצלחת, ומסיימים עם בועות שמנת ומרעננות. ניתן לשלב את היין המבעבע ברוט זה עם מתאבנים, פירות ים, סושי כמו גם מגוון רחב של קינוחים וגבינות.