קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות20
ציון בריאות3
מגזין

קרוקטים של עוף-חזיר

קרוקטים של עוף-חזיר
קרוקט עוף-שינקן עשוי להיות בדיוק המתאבנים שאתה מחפש. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 9 גרם חלבון , 19 גרם שומן ובסך הכל 245 קלוריות . תמורת 46 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-20 מנות. אם יש לכם קמח, מלח ופלפל כשר, חזה עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-10 דקות . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 19% . הציון הזה גרוע למדי. נסו קרוקט בשר חזיר , קרוקט חזיר ואורז , וקרוקי כרובית ושינקין (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הבשר חזיר ו-1/2 כוס חלב בקערה קטנה; לקרר 1 שעה. בינתיים ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את השאלוט, הסלרי, השום, ענף התימין, הקאיין ו-1/2 כפית כל מלח ופלפל שחור. מבשלים, תוך ערבוב, עד שהירקות רכים, כ-5 דקות; לזרוק את הטימין.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
מוסיפים את הקמח ומבשלים תוך טריפה, דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
להקציף פנימה את 1 כוס החלב הנותרת; מבשלים, תוך טריפה, עד לקבלת תערובת סמיכה, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מעבירים לקערה ומכניסים למקרר לקירור, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מעבירים את התערובת הצוננת למעבד מזון ומקציפים עד לכמעט חלקה.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
מוסיפים את העוף ו-1/2 כפית מלח; דופקים עד שהבשר נטחן דק.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
מסננים את הבשר ומוסיפים למעבד המזון יחד עם הפטרוזיליה; דופק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
9
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מברישים תבנית עם שמן צמחי. בעזרת ידיים משומנות קלות, מעצבים את תערובת העוף כעשרים קרוקטים בגודל 2 עד 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
מעבירים לתבנית ומקררים 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
מורחים את פירורי הלחם בכלי רדוד; להקציף את הביצים בכלי אחר. טובלים את הקרוקטים בביצים, ואז מצפים בפירורי הלחם; להחזיר לתבנית האפייה. מכסים ומצננים עד שמוכנים לטיגון.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
מחממים 2 סנטימטרים של שמן צמחי בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה עד שמדחום לטיגון עמוק רושם 350 מעלות F. עובדים בקבוצות, מטגנים את הקרוקט עד להשחמה, כ-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גב שומן חזירגב שומן חזיר
14
מסננים על נייר סופג.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
15
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם חרדל דבש.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דבשחרדל דבש
16
צילום של קון פולוס

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV ONEHOPE Brut. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-20 דולר.
NV ONEHOPE ברוט
NV ONEHOPE ברוט
ONEHOPE קליפורניה ברוט שמפניה מבעבע יין בצבע בהיר ומציג ניחוחות של תפוח ירוק טרי ונקטרינה עם רמז של לחם אפוי טרי. פרי טרי פריך ומסקרן שמזכיר אפרסק עסיסי, פירות יער מתוקים ואגס נשארים על הצלחת, ומסיימים עם בועות שמנת ומרעננות. ניתן לשלב את היין המבעבע ברוט זה עם מתאבנים, פירות ים, סושי כמו גם מגוון רחב של קינוחים וגבינות.