קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

קרח תות-ליים

קרח תות-ליים
קרח תות ליים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 51 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון טבעוני מגיש 6 . גשו לסופר וקנו תותים, מיץ ליים, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-20 דקות. נסו גלידת תות Paleo, גלידת עוגת גבינה בטעם תות, ו סופגניות מיני אפויות תות עם זיגוג תות-ליים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חצי מהתותים, קרח, אבקת סוכר ומיץ ליים בכל פעם במעבד מזון. לכסות ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
תותיםתותים
מיץ לייםמיץ ליים
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
יוצקים לתוך מחבת כיכר, 9x5x3 אינץ'. להקפיא לפחות 2 שעות או עד קרח.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
3
לשבור תערובת תות לתוך נתחים לתוך קערה. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה על 2 דקות או עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
4
יוצקים בחזרה למחבת כיכר. להקפיא כ 4 שעות או עד כמעט המשרד. כף או כף לתוך מנות קינוח. (אם התערובת הופכת מוצקה מדי כדי לגרוף, להסיר מן המקפיא על 1 שעה לפני ההגשה.)
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר