קרח תות-ליים
קרח תות ליים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 51 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון טבעוני מגיש 6 . גשו לסופר וקנו תותים, מיץ ליים, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-20 דקות. נסו גלידת תות Paleo, גלידת עוגת גבינה בטעם תות, ו סופגניות מיני אפויות תות עם זיגוג תות-ליים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חצי מהתותים, קרח, אבקת סוכר ומיץ ליים בכל פעם במעבד מזון. לכסות ולעבד עד חלקה.
יוצקים לתוך מחבת כיכר, 9x5x3 אינץ'. להקפיא לפחות 2 שעות או עד קרח.
לשבור תערובת תות לתוך נתחים לתוך קערה. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה על 2 דקות או עד חלקה.
יוצקים בחזרה למחבת כיכר. להקפיא כ 4 שעות או עד כמעט המשרד. כף או כף לתוך מנות קינוח. (אם התערובת הופכת מוצקה מדי כדי לגרוף, להסיר מן המקפיא על 1 שעה לפני ההגשה.)