קרינגלה שוודית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל קרינגלן השבדי. מנה אחת מכילה 125 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-42 מנות. זה ... לא יקר מתכון לאוהדי מזון סקנדינבי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. המתכון הזה מבטי קרוקר יש 2 אוהדים. אם יש לכם תמצית שקדים, חמאה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%, וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: קרינגלה שוודית, כדורי בשר שוודיים, ו פנקייק שוודי.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב סוכר וחמאה; לנצח עד אור ורך.
מוסיפים חלב חמאה, שמנת חמוצה, תמצית שקדים, וניל וחלמונים ביצה; לנצח היטב.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה; רמה מעל.
מוסיפים 4 כוסות קמח וכל שאר החומרים; מערבבים היטב. עם כף עץ, מערבבים הנותרים 1 1/3 כוסות קמח. מכסים את הבצק בניילון נצמד; מקררים לפחות 4 שעות או לילה לטיפול קל יותר.
מחממים תנור ל 218°. גריז קל יריעות עוגיות או לרסס עם ספריי בישול nonstick. לעצב בצק לכדורים 1 1/2 אינץ'. על משטח משוריין, לגלגל כל כדור לתוך חבל 10 אינץ ' ארוך; צורה לדמות שמונה (
מניחים על סדינים משומנים.
אופים ב 218°. עבור 6 עד 9 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב בהיר. מיד להסיר מגיליונות עוגיות.