קרם איטלקי בסגנון "פודינג
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 83 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. מתאים ל-15 מנות. לך לחנות ותביא חצי-חצי, אינוו. נוקס ג'לטין, ריבת תות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו פודינג לחם איטלקי, איטלקית בסגנון CrÃme Brà " lã©e, ו קינואה בסגנון איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים ג ' לטין מעל 1/2 כוס של חצי וחצי בסיר בינוני.
בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים ב הנותרים 1 כוס חצי חצי, ממתיק פרטנית ווניל. מבשלים על אש נמוכה עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין, ערבוב לעתים קרובות. (לא להרתיח.)
יוצקים תערובת ג ' לטין לתוך בלנדר או מעבד מזון.
הוסף גבינת ריקוטה; כיסוי. להתמזג עד מחית.
יוצקים באופן שווה לתוך שמונה 6-עוז. כוסות פודינג או מנות סופלה. מקררים 2 שעות או עד סט.
ריבה במיקרוגל בקערה קטנה ניתנת למיקרוגל ב-15 שניות לפני ההגשה. כפית 1/2 כפית. של הריבה על כל קינוח. חנות קינוחים שאריות במקרר.