קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

קרם-בו (עוגיות מצופות שוקולד)

קרם-בו (עוגיות מצופות שוקולד)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל קרם בו (עוגיות שוקולד מצופה קרם). חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 420 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. אם יש לכם סוכר, קקאו שוקולד, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו גלידה בימי ראשון: גלידת עוגיות שוקולד צ'יפס, ביצי שמנת מצופות שוקולד, ו עוגת גלידת תות מצופה שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור העוגיות: מחממים התנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים את הקרקרים, החמאה והפקאנים במעבד מזון. דופק עד החומרים משולבים היטב ואת המרקם הוא כמו חול מגורען.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
קו גיליון אפייה עם נייר קלף וליצור דיסקים 2 אינץ ' ישירות על הסדין. אני בדרך כלל תופס את חותך העוגיות לארוז בקצת תערובת קרקר גרהם בפנים, אז ללטף אותו. זה נותן לעוגיות שלי צורה אחידה נחמדה, אבל אם אין לך שום דבר ביד, אין חוקים נוקשים נגד הפיכתם ביד חופשית. 
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחוליםצבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
אופים בתנור עד שהעוגיות פריכות, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מניחים אותם על מדף מגניב לחלוטין לפני הטיפול. שמרו את תבנית האפייה ואת נייר הקלף לשימוש להרכבת הקרם-בו.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1
מניחים את הסוכר, מים, ומיץ לימון בסיר קטן להתמוסס לחלוטין על אש נמוכה. מבשלים רק עד מדחום ממתקים קורא 113°; לחלופין, כדי לבדוק אם הסוכר מוכן, בסגנון האסכולה הישנה, פשוט לגרוף כמות קטנטנה של סירופ על כפית ושחרר אותו לאמבט קרח. אם הסירופ מתקרש, הוא מוכן.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
בעוד הסוכר מתחמם, מקציפים את החלבונים עם מיקסר חשמלי עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
מוסיפים את הקרם של טרטר וממשיכים להצליף במהירות בינונית. לאחר הסירופ מוכן, בזהירות לאט לטפטף את הסירופ לתוך קערת הערבוב עם חלבוני הביצה בעוד המיקסר פועל. שמור להצליף את הלבנים עד קערת הערבוב הוא מגניב למגע ואת התערובת היא נוקשה ומבריק, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
לגרד את מילוי קרם לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה עגול 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
מניחים את העוגיות בחזרה על תבנית האפייה מרופדת בנייר הקלף. בזהירות צינור תל 3 אינץ ' של קרם מילוי על כל עוגייה, מכסה את כל שטח הפנים ולסיים אותו עם שיא בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
מניחים את הקרם-בו כמעט סיים במקפיא לילה או לפחות 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
7
כאשר קרם-בו סיים להסתובב במקפיא, אתה יכול להתחיל על ganache. להביא סיר בינוני של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מערבבים את השוקולד והשמן בקערה גדולה, ואז מניחים אותו על המים הבוערים. ממיסים את השוקולד ומערבבים מדי פעם עם מרית גומי עד בשילוב יסודי.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
השלב הבא הוא קצת מבולגן כי זה דורש ממך לכסות כל עוגייה לחלוטין בשוקולד. טעים אבל מבולגן. הדרך הפשוטה ביותר היא למקם מדף על גבי גיליון האפייה מצופה בנייר קלף ולאחר מכן למקם את הקרם-בו ממש על גבי מדף זה. כשתשפוך את הגנאש על הקרם-בו, הגנאש יטפטף דרך מדף הקירור ואל נייר הקלף. הגנאש צריך להקשיח כמעט במגע עם הקרם-בו הקפוא, יצירת פגז שוקולד נחמד. השתמש במרית כדי להרים את העוגיות ממדף הקירור על מגש הגשה. מקמט את נייר הקלף לניקוי קל כדי שיהיה לך יותר זמן ליהנות מהפינוקים הדביקים האלה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירה הכי טובה שלי לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.