טוסט אבוקדו-בייקון
מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 454 קלוריות. אם יש לכם לחם חיטה, בייקון, מלח גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 9 דקות. מתכונים דומים: טוסט בייקון פריך ואבוקדו, טוסט BLT אבוקדו, ו טוסטים אבוקדו.
הוראות
מחממים את יצרנית פניני על פי הוראות היצרן.
טפטוף שמן זית על כל פרוסת לחם וגריל את הלחם, שתי פרוסות בכל פעם, עד שהם קלויים, כ 2 דקות.עבור כל טוסט: לחצות שתי פרוסות בייקון על פרוסת לחם בגריל.
מניחים חצי אבוקדו על גבי הבייקון ומרסקים אותו עם החלק האחורי של כף כדי להפיץ אותו סביב הטוסט. לסחוט מיץ ליים על החלק העליון ואת העונה אבוקדו עם מלח גס לפי הטעם.