קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

קרם ברולה

קרם ברולה
קרם ברולה יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 535 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. אם יש לכם שעועית וניל, סוכר, מלטש סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, ו Crème de Marrons Crème Brûlée ערמונים.

הוראות

1
מחממים התנור ל 163° ומסדרים את ramekins על גיליון אפייה גדול rimmed.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנורתנור
2
בסיר בינוני על חום גבוה בינוני, לשלב את השמנת הכבדה, 1/2 של הסוכר, זרעי שעועית וניל תרמיל, ואת המלח ולהביא לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
שמנת כבדהשמנת כבדה
זרעיםזרעים
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
בעוד הקרם הוא חימום, לשלב את חלמונים ביצה עם הסוכר הנותר להקציף לשלב. בהדרגה להוסיף על 1/3 של קרם חם החלמונים, לטאטא כל הזמן, ולאחר מכן להוסיף את השמנת החמה הנותרים ומערבבים לשלב באופן מלא. מסננים את פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך מיכל נקי. בזהירות מצקת או לשפוך את פודינג לתוך ramekins, למלא אותם עד השפה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
פודינגפודינג
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מצקתמצקת
מסננתמסננת
4
מניחים את תבנית האפייה בתנור בזהירות לשפוך מספיק מים חמים לתוך המחבת לבוא באמצע הדרך את הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנורתנור
מחבתמחבת
5
אופים עד הקצוות נקבעו אבל המרכז עדיין מתנועע כאשר ramekin הוא מזועזע בעדינות, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
הסר את ramekins ממרחץ המים ולתת מגניב על מתלה במשך 30 דקות ולאחר מכן לעטוף בנפרד להכניס למקרר במשך לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1
מפזרים את החלק העליון של כל פודינג עם שכבה דקה אפילו של מלטש סוכר, באמצעות כ 1 כף לכל ramekin. השתמש מבער מטבח או את broiler כדי להמיס באופן שווה caramelize הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מלטש סוכרמלטש סוכר
פודינגפודינג
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
מגישים באופן מיידי.