קרם ברולה אירי
זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. אם יש לכם קצפת, חלמונים ביצה, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו קרם קרם ברולה אירי, קפה אירי קרם ברולה, ו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה} (מתכונים דומים).
הוראות
מקום ungreased 1 1/2 ליטר תבשיל קרמיקה במחבת 13x9 אינץ'. בסיר 2 ליטר, חם הקצפת שמנת וליקר על אש בינונית נמוכה רק עד חם; לא להרתיח. תניח בצד.
בקערה בינונית, מערבבים ביצים, חלמונים וסוכר מגורען עם כפית עד מעורבב היטב. בהדרגה להוסיף תערובת שמנת חמה לתערובת ביצה, ערבוב כל הזמן. מסננים תערובת דרך מסננת בסדר לתוך תבשיל.
מניחים מחבת עם תבשיל בתנור; לשפוך מים חמים למחבת עד חצי בצד של תבשיל.
אופים 25 עד 30 דקות או עד שהתערובת נקבעת כאשר התבשיל מתנועע.
הסר תבשיל מחבת מים; מקום על מתלה חוט. מגניב 30 דקות.
כיסוי תבשיל עם מכסה או לעטוף פלסטיק, לא מאפשר לעטוף לגעת במשטח של פודינג; לקרר לפחות 8 שעות או לילה.
הגדר שליטה בתנור לצלות. עם מגבת נייר, בזהירות למחוק כל נוזל משטח מלמעלה של פודינג. כפית סוכר חום לתוך מסננת בסדר. עם אצבעות או גב כף, לחץ על סוכר חום דרך מסננת באופן שווה מעל פודינג. מטגנים 6 עד 8 סנטימטרים מחום 30 עד 60 שניות, סיבוב או צלחת נעה אם הסוכר נמס בצורה לא אחידה, עד סוכר חום נמס תוסס תוסס (לצפות בזהירות, כמו ציפוי שורף בקלות). מגניב 2 דקות להקשיח סוכר.