קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרם ברולה אירי

קרם ברולה אירי
זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. אם יש לכם קצפת, חלמונים ביצה, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו קרם קרם ברולה אירי, קפה אירי קרם ברולה, ו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה} (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מקום ungreased 1 1/2 ליטר תבשיל קרמיקה במחבת 13x9 אינץ'. בסיר 2 ליטר, חם הקצפת שמנת וליקר על אש בינונית נמוכה רק עד חם; לא להרתיח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
בקערה בינונית, מערבבים ביצים, חלמונים וסוכר מגורען עם כפית עד מעורבב היטב. בהדרגה להוסיף תערובת שמנת חמה לתערובת ביצה, ערבוב כל הזמן. מסננים תערובת דרך מסננת בסדר לתוך תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
זנים של פטריותזנים של פטריות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מניחים מחבת עם תבשיל בתנור; לשפוך מים חמים למחבת עד חצי בצד של תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אופים 25 עד 30 דקות או עד שהתערובת נקבעת כאשר התבשיל מתנועע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר תבשיל מחבת מים; מקום על מתלה חוט. מגניב 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
כיסוי תבשיל עם מכסה או לעטוף פלסטיק, לא מאפשר לעטוף לגעת במשטח של פודינג; לקרר לפחות 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
9
הגדר שליטה בתנור לצלות. עם מגבת נייר, בזהירות למחוק כל נוזל משטח מלמעלה של פודינג. כפית סוכר חום לתוך מסננת בסדר. עם אצבעות או גב כף, לחץ על סוכר חום דרך מסננת באופן שווה מעל פודינג. מטגנים 6 עד 8 סנטימטרים מחום 30 עד 60 שניות, סיבוב או צלחת נעה אם הסוכר נמס בצורה לא אחידה, עד סוכר חום נמס תוסס תוסס (לצפות בזהירות, כמו ציפוי שורף בקלות). מגניב 2 דקות להקשיח סוכר.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מגישים באופן מיידי.